Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Bencze András

Bencze András

LittleSV

Sziasztok,
Úgy tűnik tönkrement K40 csodagépem a finishben..
Van olyan aki ki tud segíteni 3mm rétegelt lemezbe lézer kontúr vágással féltenyérnyi méretű karácsonyi alakzatokban?
Részletek és ajánlatok privátban.
Előre is köszönöm!

0cphxg8ns

Sziasztok!
Advent első hétvégéjére (amit valószínű lekések már), kelett volna egy fényvezérlőt alkotnom, aminek a nyákja most készült el KiCad-ben.
A kérdésem, hogy akár lézernyomtatós, akár marós, akár kínai csodagyártós megoldásban ki tudna segíteni minél hamarabb legyártani a cuccot? Lehet gusztustalan is, zsugorcső alatt fog pihenni.
Nem nagy durranás, 25,4mm x 160mm egy oldalú, csak a via-k kellenének, kifúrkálni kitudom én is.
Az SOS felárat természetesen számoljuk hozzá. (nyákom sincs itthon, csak próbapaneles furatos bénaság)
Mindennemű segítséget előre is köszönök, telefonon hamarabb válaszolok (lásd adatlapom)
Köszönettel: Tom

Timár László

Gaal Andras

Sziasztok !
segítség kellene,ha valaki tudna nekem esztergálni,3 darab rajz szerinti motor felfogató segédlapot.
Ha kell a pontos rajzot küldöm.
Az anyag 6 mm alulap .
Köszi
András

elszívó,lézeres érzékelő,prés,HMI,linearis sín

bundyland

Sziasztok !

Valaki tud esetleg beszerzési forrást pvc védőcsőre különböző méretekben Budapesten.
Nem találok sehol.

Előre is köszi!

KoLa

bundyland

Ja, igen. Amikor elkezdtem a fényképezést még kilógtak a vezetékek, lehet húztam rajta picit és mire a kép készült már nem látszott. :-)

bundyland

KoLa

Nekem is ez jött elsőre! de Budapestre kérted a keresést, rendeld meg ezektől a 'lányoktól'!
Pénteken megkapod![#hehe]

svejk

fisrcxuk3

wxxsicbe2

Szép Estét!

Gondolkodom , egy Mach3 vezérlő kártya vásárláson. Mit érdemes ? USb ,ETh?  Kínai ,egyéb. Esetleg konkrét típus , ami megbízható.
Minden segítséget előre is , köszönök.
Az lpt-s ismert csak előttem.

Feri

Semlegesbe tettem ,de talán jobban is szétnézhettem volna.....