Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Még jobb lenne a kérdés a Mach3 topicban.

Én valószínű a magyar fejlesztést venném meg ha már van rá lehetőség.

bundyland

Hát lehet nagyon égő, sokszor hallottam már , de nem tudom mit jelent a mipolán. :-)

bundyland

ajpwg6jrn

Sziasztok.
BP-en (11. ker és környéke) hol tudok 3mm átmérőjű marószerszámot venni?
Esetleg Dunaharasztin valahol? Ma sikeresen eltörtem az egyetlen darabomat és még aluba kellene marnom pár nútot.
Előre is köszi, ha tudsz segíteni.

gaben

Szia,

bár nem a legolcsóbb forrás, de a Perfornál
megpróbálhatod.

ajpwg6jrn

Szalai György

[#t133p47440#]

E hónap elején vettem ettől az úriembertől narancssárga áttetsző lapokat, hobby áron.

Csak megosztom, ha már igy szóba került az esztergályosban az ütés szigetelés.
Kiderült róla, hogy PUR anyagú, 515x500x12 mm méretűek és Shor A 85 keménységűnek mértem.
Hagytam másnak is, ha valakinek még szüksége volna ilyenre.

svejk

Szalai György

Írtam neki, megmondta az árat. Tetszett az ár, de nem akarta küldeni. Személyes átvétel volt, úgy még olcsóbban adta.

szf

5gpdu584

Sziasztok ! Szeretnék építeni egy faipari Cnc marót és keresek hozzá 20mm vastak aluminium lemezeket hol tudok ilyet beszerezni kus mennyiségben ?

gaben

5gpdu584

kizzoalfa

Sziasztok!

Keresek E2N rövid kúpos, bajonettes rögzítéshez való tokmány felfogó csavarokat,. anyával együtt, illetve ha valakinek van idevaló jó állapotú csak anyája (M10), az is érdekelne!

A bajonettes hátlapon a furat 17mm, itt kell a talpas anyának
átférnie. Ilyen talpas anyát csavarboltban nem találtam, az is segítene, ha valaki tudja, miként kesessem ezt a fajta anyát, ami 15mm laptávolságú lehet és 17mm max. a perem átmérője.

A kép csak illusztráció!

Köszönöm szépen!