Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

1-2 dm3 kubatúrával rendelkező különféle alakú acél alkatrészeket kellene valami kamerás rendszerrel azonosítani.
Az alkatrészek fügesztve érkeznek egy konvejoron kb. 0,1 m/s  sebességgel,
Jártas vaki az ilyen témában közülünk?
Esetleg árult már itt valaki bontásból ilyen rendszert?

ifarkas

Szia!
Ilyen érzékkelővel(ez nem kamera kategória) csináltam alkatrész felismerést, kb. 5-6 évvel ezelőtt, elég jól működött.
Az adok-veszek-en  is láttam már ilyen érzékelőt, 20-25E körül hirdették, most nem találtam meg.
https://www.ifm.com/hu/hu/product/O2D220

konvoid

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni hol lehet beszerezni :

230v-os mágneskepcsolót 5 záró és 5 bontó érintkezővel.
max 3 amper megy át rajta.

( Helyhiány miatt nem tudok kettőt egymás mellé tenni.)

Előre is köszönöm.

svejk

TBS-TEAM

A legtöbb mágneskapcsoló segédérintkező simán tudja a 3A-t.
PL:La1KN22 10A tud.
József

konvoid

Nekem az 5 záró 5 nyitó érintkezővel van gondom.

Mert csak 4 NC +  4 NO-s mágneskapcsolót találtam.

TBS-TEAM

József

svejk

Tetszik, már csak szerezni kellene egyet kicsit játszani vele.

konvoid

Szerelő

Siemens 3TH4355-xxxx
az xxxx a tekercsfeszültség kód helye

konvoid

gyorkecs

Nekem van egy ilyen, még talán a programot is meg bírom keríteni amivel konfigolni lehet. Jelezd ha érdekel és megbeszéljük.

Bocs

Köszönöm xsugix [#worship] és Révész Richárd [#worship] fórumtársnak a beszerzési ötletet!
Jelentem segítőkészen álltak a dologhoz, és már elvileg gyártás alatt vannak a szalagok. [#taps]

Megnéztem a honlapjukon látható képeket az üzemükről. Hát ez a "Csiszoló Menyország".

Révész Richárd