Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Szerelő

kizzoalfa

Szia,

találtam peremes anyákat sok helyen, de azok M10 menetre 17mm laptávolságúak, 22mm a perem átmérője.

Ahogy rajzolgattam - csatoltam egy skiccet, valami hasonló anya kellen ide, aminek a laptávolsága 15mm körüli.

Persze, neki lehet állnom elkészíteni is, de lehet valakinek van 3 anyája, vagy tud beszerzési forrást.

A tokmányom jelenleg M10 -es sima anyákkal van felrakva, amit így tokmány cserekor mindíg le kell teljesen venni. Ezért szeretnék megfelelő anyákat találni.

afjybsise

Javítottunk egyszer egy műtragya gyárban egy szállítószalagot, ott 15-ös laptávúak voltak a 10-es csavarok. Holland gyártmány volt, nem tudom, hogy ez a jellemző ott, vagy véletlen, esetleg nézz körül a neten arrafelé.
Svéd valami terméknél volt 8-as csavar 14 mm laptávval, franciánál 10-es csavar 16 mm. Elő kellett ilyenkor keresni a "semmire nem való kulcsokat" [#vigyor]

afjybsise

Bár, ilyen kis peremmel nem hiszem, hogy gyártanak peremes anyát...

Csuhás

Nem piszkálni akarlak, de ott az esztergád, ugyan miért nem készíted el magadnak? Ha tudsz esztergálni akkor nem lehet gond, ha hobbi esztergályos vagy, akkor kiváló gyakorló feladat. Az Fb-n írtam hogyan célszerű legyártani. ( karácsony előtt készítettem egy tucatot magamnak mert lassan elfogyogatott)

kizzoalfa

Szia, hobby esztergályos vagyok. Ha nem lesz, akkor persze legyártom, köszi szépen az instrukciókat innen is!

Csuhás

Nincs mit, ha mégis gyártod és az a pár szavas leírás kevés, akkor hívj fel és elmondom részletesen hogy szerintem hogyan lehet ez jól és gyorsan elkészíteni.

Szerelő

kizzoalfa

Sebok.zolee

Sziasztok!
Beszerzési forrást keresek az alábbi encoder-re. Első körben ugyan ez a típus érdekel, nem szeretnék módosítani a gépen amihez kell.
Köszönöm!

vadember

Van két használtam itthon, de az 3600-as felbontású. Kidobálták nálunk a hibásakat, aztán összelegóztam őket így kettő jó lett végül. Meg van még egy aminek az indexjele elkeveredett valahová. Megszakító együttfutást mérünk a segítségével. Holnap megkérdezem, hogy honnan vásárolják, ha gondolod. Nem selytettem, hogy ilyen húzós ára van.
Baumer

vadember

Sebok.zolee

LoneWolf

KEDVES HOBBI CNC Fórumozók!

KERESEK KOMOLY szakmai hátterű programozót/szakembert PROFESSZIONÁLIS webshop készítéséhez!

Elvárások: saját szerveremen futó webshop, saját domain-emen. Minőségi, mindenkori jogszabályoknak megfelelőség 8GDPR, ÁSZF), áttekinthető megjelenés, STABIL és védett webshop motor. Lehetőség szerinti AZONNALI vagy közeli időpontban KEZDÉSSEL. Saját rendszergazdához kontaktot adok. Fontos továbbá a KÖNNYŰ, apróhirdetési oldalakon is megszokott áru és adat, fotó feltöltés, nem szeretnék 3 képernyőoldalas SEO optimalizálási kérdőíveket és egyéb modern kori ciffrangokat sem!

CÉGES MEGRENDELÉS, számlaképes fejlesztőt keresek!

AJÁNLATOKKAL kérlek keressetek PRIVÁT ÜZENETBEN!

FONTOS a személyes találkozó, egyeztetés is.
A valahonnan letöltött, adaptált és összeollózott, össze-vissza fordításokkal tarkított, fércmunka KÖSZÖNÖM NEM ÉRDEKEL! REFERENCIÁKAT kérek természetesen.

Köszönettel,
LoneWolf