Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Külön lehet cellát kapni a szalagkivezetéssel, vagy ez a fekete-szürke műanyag befoglaló szabványos?

Tari Gábor

Sziasztok,

Keresek foncsorlemezt, kvarc fűtőtest mögé kell, olyan ami bírja a hőt, és nem színeződik el. Alu nem jó.
Ha valalit tud beszerzési forrást, kérem ossza meg, illetve ha valakit udja, milyen más célra kapható lemez lehet ideális.

Köszi

Tari Gábor

Bármi ötlet? Esetleg, ha valakinek van ilyen fűtőtest megnézné mivan benne?

RJancsi

Sziasztok! Kísérleti jelleggel szeretnék egy "klímaszekrényt" építeni. Arra gondoltam, hogy szerzek/veszek egy használt kisméretű 60-100 literes hűtőt és teszek bele egy hősugárzót (pl egy kis teljesítményű hajszárítót).
A kérdésem hogy tudtok-e olyan (lehetőleg olcsó, akár ebay-es kínai) termosztátot, amelyiknek két kimenete van, tehát hűtést és fűtést is tud kapcsolni. Eddig csak egy relést találtam ami vagy fűt vagy hűt. Remélem érthető a kérdésem...

RJancsi

Köszi! Ezzel több bajom van. A legnagyobb, hogy "belső" hőérzékelője van, mivel szobatermosztátnak szánják. Nekem olyan kellene, aminek külső szondája van amit be tudok vezetni a temperált térbe (szekrénybe). A másik, hogy jobb lenne digitális, mert a klimatizált hőfokot időnként változtatni szeretném, ez a "csavarhúzós" állítás és kb. hőfok skála meg nem túl praktikus ehhez.

RJancsi

dn9pjrcv4

Emco Pc Turn géphez van valakinek olyan programja, hogy pc-n is lehessen futtatni? (nem várom ingyen a segítséget)

34ezsaa6

Ha jól értettem amit írtál, akkor az Inkbird ITC-2000 jó lehet neked. Én anodizálashoz használom, hibátlanul kb. fél éve.

Szalai György

Vegyetek ilyen hüttőt, mer jó. Aztán nem lesz.

[#t19p104232#]

Tényleg marhajó, kipróbálva lehet átvenni, a próba nagyon meggyőző.
Van hozzá korrekt leírás, szelepes csatlakozók, ami kell.
Kompakt, minden benne van, jó minőségben, ami a folyadékhűtéshez szükséges. Komoly darab.
Ennyiből meg nem hoznám ki használt alkatrész árban sem.

sa96

Sziasztok!
Szabadidőmben vállalok esztergályos, illetve 3 tengelyes CNC marós munkákat. Amennyiben érdekel, kérem privát üzenetben jellezzen.
Köszönöm

svejk

Írj óradíjat, mutass beárazott referencia munkákat, de ne ebben a topicban.

dch7hz36

Sziasztok! Debrecenbe vagy Szolnokon merre lehet venni jó áron esztergakéseket? (forrasztott lapkás vagy rapidacél is jó)

u6p5jr23k

Valaki vett már ILYEN, vagy hasonló "minőségi" szerszámot?
Gondolom rozsdamentes csőbe belső menetre nem ajánlott...

vadember

Ne akarj tőle olyan dolgot elvárni, amire nem is szánták!
A korrózióálló anyagok megmunkálása speciális szerszámokat kíván, a nagy szakadási nyúlás, élrátét képződés, a rossz hővezető képesség(jobban melegszik a szerszám), hajlamos a felkeményedésre- akár a duplájára is-.
Ezért a szerszámot nem hagyományos gyorsacélból, hanem porkohászati gyorsacélból készítik (HSSEE). És még kap egy TiCN bevonantot is. Kék csíkkal szokás jelölni a szerszámot.
Ezeknek megfelelően az ára nem túl barátságos.