Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Kidwick

Nem teljesen víztiszta ,külső átm 8 mm . Van rajta egy kb 25-30 cm -es kb szintén 8 mm átmérőjű ,vastag falú talán polikarbonát cső is (szörpautomatában volt szívócső). Ha kell gyere ajándék! Üdv! Wick

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

xit3medzv

Sziasztok! Porvédőt hol érdemes készíttetni?

xit3medzv

Köszi, konkrétan vele van tapasztalatod? Ha igen, kb. mennyi idő volt, mire átfutott a rendelés és a kezedben volt a termék?

D.Laci

ANTAL GÁBOR

Miskolc vonzáskörzetében ( max120km )  keresek olyan céget akik nikkelezni tudnak    ( nem horgany nem króm )

ywathzay

ANTAL GÁBOR

xit3medzv

4umhue7vh

Sziasztok! M1 és M1.5, 15- 22 fog  fogaskerekeket keresek fogasléchez.  BP 2. 3.ker környékén árúlnak valahol?

gaben

4umhue7vh

Köszi. Ha nem lesz más oda megyek, csak nem akartam a világ végére menni.

Csuhás

Keresnék olyan céget akik ragasztót tudnak felhordani. Kb mobiltelefon kategóriájú elektronikus kütyü két oldalára kellene felvinni a ragasztót majd összezárni. A gond az hogy a ragasztás nem síkban hanem két kis szakaszon térgörbe szerint történik. A két fél közé egy kb kisujjköröm nagyságú és alakú ablakot kell két helyen beilleszteni.
Ha tudtok ilyen szakembert céget akkor az elérhetőségét továbbítanám a megrendelőnk felé és majd ők egyeztetnek a részletekről.

RJancsi

Sziasztok! Szükségem lenne 4 db NB SGL15TF kocsira (sín nélkül). Az új ára elég brutális, ezért használt is jó lenne ha nincs nagy kottyanása (Egy kis kotyogás belefér). Esetleg tudtok olcsóbb "helyettesítő" típust ami jó az NB15 sínre? Talán a TBI TRS-V jó lehet, de nem vagyok biztos benne...

4h4344ty

Sziasztok! Van egy Teknomotor marómotorom, aminek 75mm-es a befogatása (20mm magas a felület). Nem tudja valaki, hogy hol lehet ilyen befogót venni? Vagy esetleg valaki le tudja gyártani nekem?