Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

sufnituning

Ha gyártanak akkor az királyság, használtat én semmiképp nem vennék sisakból, de mindenki a saját életének a kovácsa!Vagy nem.

sufnituning

dezso74

Tudom, hogy kínai gyártás, de magyar fejlesztés. nem is veszek olyat :-) Csak írtam, hogy azt arra gyártották. Beszéltem a magyar fejlesztővel. az ívet nem sárgának, hanem valós kék ívnek látod és látni gyengeáramnál az olvadékot is, ami 5-13 ig állítható fényerősségnek köszönhető. Öcsém hegesztő olyan helyen, ahol Ő dolgozik, meg sem veszik az olcsó dolgokat, mert iparszerű hegesztésre alkalmatlanok. Tapasztalat. Használtban meg ki lehet fogni jókat is, amit én eladok dolgokat csak úgy adom el, hogy jó állapotban legyenek, mert én is csak olyan termékeket veszek meg.

remrendes

Nekem is volt olyan pajzsom (Mach3) ami TIG-re alkalmatlan volt. Peddig akkor meg 6 szamjegyu penzbe kerult. Ennek ellenere idonkent be-bevillant. Akkor szoktunk at a 3000Ft-os hagyomanyosra, na az sosem vibral.
A kapcsolasi idot nem kell ellenorizni, ejjszaka megerzi az ember, ha lassu volt. :)

s7manbs8

Egy köszörűtengelynek való anyag vagy készen, hosszra kb. 500mm átmérőre 32-35mm-es, végén anyákkal, menettel ami a korongokat felfogatja.

Mennyi körül hogy jönne, ki, hol lehetne ilyet lelni esetleg.

Két talpas csapágyház lenne középtájon, középen hajtva szíjtárcsával.

Motor az már lenne hozzá.

ANTAL GÁBOR

Vállalkozót keresek aki min 180 km re van Miskolctól . Egy árajánlatot kellene kérni a Quattroplasttól aki szerintem át akar verni . . Elfelejtettek elküldeni egy terméket . Ma kaptam tőlük egy csomagot de a másik  megrendelt  POM lemezt nem csomagolták bele .Megreklamáltam és kértem a pótlását úgy hogy a futárt ők fizessék .   Tippem van rá hogy lazán megemelik az árat " a vakujj magyar , ne láss tót szellemében "  és majd megkapom emelt árú lemezt , szállítási költség nélkül   ( Trükkös fiú a főnök  )

szf

ANTAL GÁBOR

sufnituning

Szalai György

Igen, igaz. Ebből kettő kell akkor. [#vigyor2]

s7manbs8

remrendes

sufnituning

Keresek olyan festéket, ami bírja állandóan víz alatt és vasra ecsettel felhordható.
Olyanokra gondolok, mint pl hajófesték, vagy medencefesték, de vasra kell kennem, lehet 2K is.
KI MIT TUD?