Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

LoneWolf

Miért nem megy a törlésre jelölés? A balos lázítókat szerettem volna kimoderálni a táblácskáikkal egyetemben.
MoparMan, kérlek TÖRÖLD ki a politikát. Javaslom a politizálók kitiltását 1 hétre, ÉN ANNO MEGKAPTAM politizálásért...

MoparMan

xg2w6ib9x

Működik az....
Mivel semmilyen lázító, politizáló hsz.-t nem találtam az utóbbi pár bejegyzésben, ki is próbáltam a tiéden.
[#awink]

MoparMan

nem működik, nekem kellett törölni... megint

xg2w6ib9x

Akkor meg én nem értem.
7660 és 7670 között folyamatos a sorszám.
A 7660-as 4 nappal ezelőtti.
Ha jól tudom az 1 napnál régebbiekre már nem lehet törlésre jelölést indítványozni.

MoparMan

30 környéke....
akkor nem működött...
nyilván azt már nem lehet jelölni, akkor kellett volna...

xg2w6ib9x

OK, azt láttam, csak akkor meg azt nem értem, hogy 11-12-én történtekre valakinem 19-én jut eszébe törlést kérni...
Na mindegy, inkább megyek csinálok valami hasznosat.

MoparMan

PSoft

Nem emlékszem már mi volt...
Egyáltalán nem volt törlésre jelölés?

dezsoe

4umhue7vh

SziasztokLó. Lehet valahol kapni SFU1610 SFU2010  Golyós orsót 3 métert meghaladó hosszban? Valamint 15-20mm vastag lin sín legkedvezőbb árú lelőhelyét keresem.
Köszi!

dtb

Sziasztok, tippet kérnék, hol lehet beszerezni, vagy hol használnak vastagfalú pvc csövet? Kerestem neten, de csak a szennyvízhez és csatornához használatos csöveket találtam első körben,de azok csak ~2mm falvastagságúak. Nekem ~30mm átmérő és 60mm átmérő közötti, legalább 3mm, vagy 4mm vastagságú (de nem baj, ha több) kéne, több méter (igazából 25,20cm-es darabok kellenek majd, nem folyadékhoz).
Valakinek ötlete?

dtb

Marni kellene, ahhoz nem túl lágy? Ezt én is megtaláltam, és ki is fogom próbálni, de emlékezetem szerint nyomóerő hatására (tokmány/szegnyereg) hossz irányban, és átmérőben is deformálódik. Mindenesetre, köszi a linket!

Kidwick

Pvc nyomócső D 63x3mm
Brutál vastag...:)
Pvc ragasztható ,marható csak sajna 90 mm a legkisebb átmérő:(.
"90mm. külső átmérőjű 3,5 mm falvastagságú 3 méteres ragasztótokos kútbéléscső"
csőőő
vagy kínai..
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!