Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Bencze András

dezso74

Tudom nem cnc! Keresek, automata fejpajzsot, remélve van valakinek eladó valami normális. AWI hegesztéshez kellene nem kínai gagyi. Ajánlatokat privátban kérném.

sufnituning

remrendes

dezso74

Nem, nem viccelek!
Már egy pár olcsóbb félét kipróbáltunk, mert a céghez csak azt vesznek. De ezek az olcsó pajzsok, alkalmatlanok hosszabb távra AWI hegesztésre, főleg akkor, ha többen is dolgoznak egymással szemben, bevillannak. nekem esab van, de most valami baja lett. Azért keresnék pl 3M sppedglass-ban használtat, mert azok nagyon jók erre a célra. Reméltem lesz itt valakinek eladó, mert találtam itt ott.

000000000

Szia,

Én tudok ha nem azonnal kell és ha a Pápa=Veszprémmel akkor meg oldható.

sufnituning

Akkor ez elég szomorú és hogy írja le költségként a CÉG a használtat? Van valami okosság? Azt nem is tudtam, hogy AWI-hoz külön gyártanak pajzsot, akkor gyorsan megyek veszek MMA-hoz, meg MIG-MAG hoz is egyet-egyet, vagy lehet, hogy MIG-hez is, meg MAG-hoz is veszek.[#zavart2]
Csak azt nem tudom, hogy az AWI-zós alsógatyáimat hova raktam, mert ugye az is speckó, de veszek majd valami használtat itt a fórumon.[#nyes]

B.Zoltán

frob

AWI hoz gyorsabb kell, és több érzékelős
nekem is van 2 fajta, egyik jó a co hoz, de az biza AWI val szenvedés, utána elrobogtam a helyi hegesztő bótbe, és kiokosítottak hogy hát oda valóban az jó, de ha awi is kell akkor emezt vigyem.. és lőn csoda minden szuper azóta :)

szóval igen, minden cipőmérethez más kaptafa kell :D

dezso74

Már meg volt az elem csere, ez belső aksis , és ki lett vezetékelve, de nem indul be. Az aksit napelem tölti.

dezso74

Igen, gyártanak olyan pajzsot, ami kimondottan AWI-hoz lett kifejlesztve.. Pl ESAB Sentinel...
 Iweld PANTHER Digital 5.1
3M Speddglass... Sorolhatná az eber.

B.Zoltán

Ha mindkét elem (akku) ki lett vezetve és ellenőrizve, akkor nincs mit tenni, vagyis nem biztos, hogy érdemes több időt rápazarolni.

g89ketty

A múlt héten bombáztam szét egy svájcit, bonthatatlanul van kiöntve, összeragasztva. A gyári leírás szerint a beépített elem (nem akksi) 2500 órát bír.

k0iuitfzy

Sziasztok!

Tud valaki olyan céget itt Borsodban, ahol hongarocel bogyóból valamilyen alakot tudnak formálni? Pl: gyerek fotelt.

Lóri

sufnituning

Téged átvertek!

Valószínű a régi pajzsod valami gagyi lehetett.

A kereskedők fegyvere a több szenzor, ami gyorsabb, de miért gyorsabb, amikor ugyanazt építik be az egy

szenzorosba is, ott miért lassul le a szerencsétlen, mert olyan egyedül van? Átverés!
A mai  hegesztőpajzs szenzorok sebessége majdnem azonos.
A másik átverés: Ezt vigye ez ugyan drágább, ez AWI-hoz van. És aki megeszi, az megveszi töbszörös áron, ugyanazt a sisakot, ugyanazokkal a Kínai érzékelőkkel és elektronikával. Persze az nincs ráírva az ESABRA sem, meg a STAMOS GERMANY-ra sem.

Egy kicsit hasonlít ez a mesterfogás egy másikra, amikor Pl. egy sima autóskesztyűt fellogóznak BMW

gyári kesztyűre, csak azt 10 x-es áron veszi a jóember, mert az BMW-s.

Amellett azonos évjáratú és típusú pajzsoknál néztem, hogy sokszor a 2 szenzoros drágább, mint a 4-es.
A másik dolog: a milliszekundumok világában amit ráírnak reakcióidőnek. Volt már, hogy leellenőrizted?

A többszenzoros nagyobb lefedettséget biztosít, de mikor és hol? Amikor az ív és az érzékelő közé kerül

valami hegesztés közben, akkor jó a több szenzor, Nálam még nem volt ilyen, én mindig rálátok a

hegesztésre, nem bújkálok csövek között, nem hegesztek tükörből, olyan munkákat csinálok ami nekem is megfelel.

Lényeg nekem mondhatják, hogy 10 szenzor van benne és fénysebessége van, a végén mindig próba után dől el a használhatóság, vagyis ez a pudingpróba.
Voltak sokszenzorosaim, egyiket visszaküldtem, a másikat eladtam elég rosszul, csak szabaduljak tőle.
Megpróbáltam egy Kínai 1 szenzorost megtetszett, azóta együtt vagyunk.
Nem vibrál,
Nem fájdul meg a szemem,
Nem párásodik,
ha lebólintok lecsukódik, felbiccentek felnyílik
3 éve megvan, elmúlt nyáron cseréltem elemet benne.
Sokszor iparszerűen sokat hegesztek. Nem fáradok el.
Egyedül a kámzsát hiányolom, amikor napsütésben hegesztek, de azt még megoldom.
Ja és nem utolsósorban a hegesztési varrat nem a sisakod függvénye, de egy jó sisak megkönnyíti az életed.

Azt írod: "és lőn csoda minden szuper azóta"

Ezt hogy kell érteni? Miben látod, hogy jobb, mert a miliszekundumokat tuti nem érzed, A szenzorkapcsolásokat nem hallod, de még csak nem is érzékelheted, akkor miben más?