Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

"clamp"
Nekem ez tünik szimpatikusnak. Könnyen lehet hozzá külömböző, az adott munkához alkalmasabb leszoritót késziteni.
A működő link az adok veszekbe van. Elszúrtam[#zavart2]

uph5fcryd

gaben

Sokféle van igen, nekem az AMF jön be, mert szinte mindenre kínál megoldást.

uph5fcryd

ez gyönyörű, már már művészi szépségű eszközök, gondolom ez a high-tech... és talán megfizethetetlen a műkedvelő kategóriának...
(viszont ötletadó... az egyszerűbbek akár el is készíthetőek, persze nem ebben a precizitási fokozatban)
köszönöm

svejk

KERESEK M16x1-es  bkny acél hernyócsavarokat.

ra8nsmk6w

Ez egy komoly olvasmány. A látvány  a funkcionalitás és a technológia mind együtt.
Nekem lehet, hogy valami bajom van, de napokig elnézném[#nyes]

sanyi84

Mindent le lehet gyártani. Kérdés megéri-e. Valószínű csinalok majd egyszer magamnak hasonlót. Nekem pl M8 hoz kell, mindenem olyan. Így sejthető a gép se tud rabolni. Szerintem ezek a megoldasok távol esnek a higtech től. Az excenteres lefelé szorító megoldás szimpatikus. Én Bc3 ból betétedzve csinálnám. Bár kérdés bírja-e.

borvendeg

Sziasztok!

Vettem alu profilt különböző barkácsáruházakban. Illetve vettem a bronzkerben is. A kérdésem az hogy a barkácsáruházas könnyebben megmunkálható, viszont hajlamosabb törésre. A bronzkeres, sokkal puhább, viszont jobban bírja a hajlítást. Az a kérdés hogy milyen ötvözet lehet a barkácsáruházas, szerintem nem tiszta alu illetve hol lehet ilyet venni.

üdv.

smalla

Valószínűleg AlMg1, az a legegyszerűbb. Az Amarinál van mindenféle:

Amari

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy ilyen szerszámot hol lehet nálunk kapni? Kézi hántolónak kerestem de úgy nem találtam.

000000000

gaben

RJancsi

Ahogy Danibá is írta, így nagyobb eséllyel találod meg:

sorjázó készlet

3ebj3bk8b

Köszönöm!

Így már érthető miért nem találtam.