Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

remrendes

M12 HLF acelcsavart lenne talan a legegyszerubb modositani. Ha megvan a geppark hozza, akkor csak az utolsi lapolas a trukkos.

dezso74

Sziasztok fórumtársak!

Keresek 380/220 V 3Kw -os villanymotort. Ajánlatokat privátban kérném.

svejk

Nem lenn jó, alacsony a feje és billegne rajta a négyszögkulcs.

Csuhás

Nem tudom miért szeretik a késtartó csavarokat négyszög fejjel készíteni? Amikor magamnak gyártottam vagy két tucatot akkor hatlapfejűre készítettem, majd egy dugókulcsra hegesztettem kart amit ide is és a hossz szán rögzítéséhez is használok. Mivel gyártott a csavar ezért pontosan illeszkedik a kulcsba.

A helyedben vennék jó minőségű imbusz csavarokat amiknek az elején pár milliméteren leesztergálnám a menetet ( hogy tudjon zömülni ) Majd a fejüket hatszögre esztergálnám. ( Egy darab hatszögbe ami befér a késtartóba fúrnék egy menetet a csavarnak amibe jól behúzva a csavart egy tokmányba fogott maróval, ( esztergakéssel ) elkészíthető a hatlap egyik lapja majd a késtartóban átfordítva gyorsan elkészíthető a többi is.

Ilyenek a csavarok és ilyen a kulcs ( a javított hossz szán rögzítéssel fotózva )

svejk

eleve nekem a szememnek is jobban tetszik a gyári galléros négyszög mint a Tieid. [#crazya]

remrendes

000000000

Sziasztok!

Hol tudok venni gravirozható műanyag lemezt?
Mindenhol csak lézer gravirozáshoz van, nekem mechanikus gravirozom van. Mi a külömbség a két alapanyag között ha van?

000000000

Valaki tudna adni egy beszerzési forrást?

Esetleg ha van valakinek kisebb nagyobb darabok az is érdekelne.

842vmhrbm

Sziasztok!

A2-es műszaki rajzot szeretnék megrajzoltatni ceruzával, tudna ebben valaki segíteni?

s4bkvprb

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem vagy sem, de ez sz.tetek ez megéri így 50e ért? "15w lézer" :)aliexpress

izbeki

Nem tudtok valahol olcsó csőmenet(BSP) fúró és metsző készletet 1/16 tól 1-ig? Néha pneumatikában jó lenne.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

RJancsi

A nálam hozzáértőbbek biztosan jobban tudják, de az a 15 W igazából csak 8. Mert impulzus üzemben (túlfeszítve) tud 15W-ot, kérdés, hogy meddig. A max. átlagnak az Ali is csak 8 W-ot mer állítani. Valójában lehet, hogy csak 5-5.5 W-os folyamatos üzemben, ami már hihető lehet. Olyat meg féláron is lehet kapni.

designr