Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

imike

Átalakul a webáruház .
Emailban lehet rendelni .

Imike

RJancsi

Nem értek hozzá, de a gúgli elég jó barátom. Ezek között nem ismersz rá?

mex

Nincs közte a keresett kúp..
A belső fúvókák kivétel nélkül a Varga vágópisztoly tartozékai, nem a markolatban levő injektor alkatrész.

xg2w6ib9x

Mivel nem jött semmi tipp - a kütyü meg kéne - a tettek mezejére léptem.
A megoldás a következő lett (hátha másnak is lesz hasonló gondja):
A Kroweld-nél vettem egy IWELD VRG külső vágó fúvókát.
(1300+áfa)

Ennek a menetes része pont passzolt a Varga pisztoly markolatában lévő furatba. A menet 6,4x0,5-ös.
Levágtam a hosszú kúpos részt, majd a maradék fúvóka részt megesztergáltam a megfelelő méretűre, ill. fazonúra.
Már ki is próbáltam rendben működik.

svejk

Köszönöm!

Az árlista lett volna ma pont érdekes.

uph5fcryd

Szép jóestét,
Tud esetleg valaki olcsóbb beszerzési forrást ilyen t-nutos alacsony kiemelkedésű gyors szorítóra ?

Varga László

Keresnék Xbox One s -és kinect szenzor közti átalakító kábelt.
Vagy aki ezt elkészítené.

k0iuitfzy

Sziasztok!

Egyik ismerősön keresne olyan szakembert, aki tudna készíteni egy fekvő szalagfűrészt.
Ilyesmire lenne szüksége:

Video 1
Video 2
Video 3
Video 4

Jó hétvégét mindenkinek!

Lóri

whzc2yhx3

Üdvözlök Mindenkit!

4 mm vastag nyír rétegelt lemez lézervágásához (marásához?) keresek vállalkozót. Egy kirakójáték darabjait kellene elkészíteni. Kérek szépen árajánlatot az alábbi rajz kivágásához, alapanyaggal, budapesti házhozszállítással együtt. Köszönettel, Gondos Gábor

whzc2yhx3

Üdvözlök Mindenkit!

4 mm vastag nyír rétegelt lemez lézervágásához (marásához?) keresek vállalkozót. Egy kirakójáték darabjait kellene elkészíteni. Kérek szépen árajánlatot az alábbi rajz kivágásához, alapanyaggal, budapesti házhozszállítással együtt.
http://gondosdesign.hu/sites/default/files/juhar-5-1000-900.pdf

Köszönettel, Gondos Gábor

c888vyjd

Sziasztok!
Tud valaki 3d-s lézer szkennert?
Néhány darab kb 15x7x2 cm-es tárgyat szeretnék digitalizálni. Hol foglalkoznak ilyennel?

Segítséget előre is köszönöm: Tóth Péter

Gyula65

uph5fcryd

Válaszolok magamnak, úgy látom senki érdeklődését nem sikerült felkelteni, de most találtam egy még szellemesebb és egyszerűbb megoldást. Sajnos boltot még nem találtam, vagy beszerzési forrást (már ami elérhető) bár ezeket talán le is lehet gyártani! Azonban ha talákozott már valaki evvel az eszközzel vagy hasonlóval kérem ossza meg tapasztalatait... !
köszönettel...navra

gaben

Szia,

pedig ha rákeresel a nevére: T-slot clamp több ezer találat is van.
Amúgy nekem is rohadtul tetszik, sokszor kellene ilyen cucc, de még nem rendeltem.