Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

A mángorolt részmenetes imbuszok menettelen :) átmérője kisebb a meneténél, így az már csak gyászmenet lesz. :(

svejk

Egyébként is nagyon bosszantó amikor piszkálni kell a forgácsot a kulcsnyílásból. :(

mex

"Vigyázz az imbusz csavarral."
Nem elég, hogy át kell alakítani,a késcseréket bonyolítja a munka közben felgyülemlő forgács a fejben, amit ugye először ki kell piszkálni...

mex

Nah látom másnak is megvan a véleménye.[#nyes][#nyes][#nyes]

jani300

Előbb utóbb szerintem mind felzömül .
Behajt , gombás vég levág ,úgy kijön .
Hogy a szorítórész miért nincsen edzve ,az egy szép történet lehetne :)   Csak sejtéseim vannak .

svejk

Ha már van esztergagéped csináld meg magadnak valami nemesebb edzhető acélból.
A négyszög rámarását majd csak valaki elvállalja, de a eszterga gépen sem lehetetlen vállalkozás.

Én a kis E2N-emhez mezei C45-ből csináltam dissouval saccra edzve.
De ma már ennél sokkal jobb anyagok is könnyen elérhetőek.

zozo

Olyan kell, aminek nem kisebb a szára :)

A múltkor 8-as furaton keresztül csavaroztam, aztán beszorult a csavar. 8,1-es volt a szárrész. Ilyen is van [#kacsint]

38tnwsv8g

Köszönöm a segítő hozzászólásokat!

Azt már én is kitaláltam, hogyan lehetne legyártani, még géppark is lenne hozzá. Csak hát annyira kényelmes lett volna, megrendelem, aztán ha megjön, csak becsavarom a helyére.
Sajnos, én is úgy vagyok, mint gondolom ti mindannyian, hogy csak egy kis idő kellene és mindent meg lehetne csinálni.

Józsi

svejk

Ja, ha több a pénzed mint az időd akkor az alábbi kiindulási lehet.

M12x70 négylapfejű

zozo

38tnwsv8g

"Ja, ha több a pénzed mint az időd"
Ez azért nem esett jól, de a linket köszönöm!

Józsi

svejk

szf

Az kisiparos betömi rágóval (kenyérrel), nem ér rá piszkálni mert magának termel.

38tnwsv8g

Bocs, ez esetben én is mosolyogva olvasom ezt a mondatot!

svejk