Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

zozo

30 éve vettem ilyen két mutatós SWR mérőt, valahol megvan még :)
...hogy 27 MHz-re vagy 144 MHZ-re vettem...?  [#nemtudom]

PSoft

svejk

Hama-hama kinél lehet Magyarországon MXL vagy 2 mm-es osztású szíjakat és kerekeket vásárolni?
Olyat ajánljatok, ahol látom a készletet is.

Devecz Miklós

svejk

No, 200 mm-es GT2 es szíj és 40 fogú kerék van a vaterán jó áron, már csak 16 fogú kerék kellene 2 db.

Devecz Miklós

6 mm-es szíjhoz van z=16-os kerekem 5 mm-es furattal.
Szíjam is van,sajnos csak szálban.

ANTAL GÁBOR

Pár éve kaptam ( ajándékba ) egy kedves kollégától egy GEFRAN magnetostrikcuós mérőlécet  ( vettem egy optikait és ezt ingyen nekem adta ) Sajnos a nevet nem jegyeztem meg  ( Petya? Simarex ,xxx? )
Most jött el az ideje hogy beüzemeljem de a mágnest ( ZÖLD ) nem találom. Vagy ott maradt , vagy elhánytam .  Ha tud valaki segíteni azt megköszönném   A léc MK!-S-B .....

Szalai György

Ha az segítség, hogy elárulom, másik mágnessel is működnie kell, akkor szívesen. [#vigyor2]

7szysgy4i

Sziasztok!

Sick DFS60A-S4MA65536 típusú enkódert keresek!
Nagyon sürgős, nagyon fontos lenne, ár nem számít, csak a beszerzési idő legyen minél kevesebb!

Kérlek írjatok az alábbi e-mail címre ha tud valaki segíteni!

jakab1995@gmail.com

Köszönöm!

Üdv.:
Jakab Dániel

544if3hez

RJancsi

Sziasztok! Egy kis segítség kellene... Szükségem van egy ilyen csatlakozóra. Egy 6 cellás NiCd akkupakk töltőjéhez kellene, de nem tudom hogy hívják, így azt sem, hol lehet kapni. A műanyag házban 4 érintkezőnek van hely. Tudja valaki mi a pontos neve? [#nemtudom][#fejvakaras]

RJancsi

Anyi előrelépés már van, hogy tudom a pontos típusát:
JST SMR-02V-B. Az üres házat és a préselhető vagy forrasztható érintkezőket külön lehet megvenni hozzá. Már csak az a kérdés, hogy hol. A TME-nél is van, de ott a házat darabra, az érintkezőket tízesével adják.

sastas

Valószinüleg pedig a TME lesz a legjobb ahol megveheted. Esetleg a lomex-nél. Árban szerintem a TME-vel jársz a legjobban.

RJancsi

Köszi! Kb. 300 Ft/db + közel 2000 Ft (!) a szállítási költség. Nem gondoltam, hogy ilyen drága.
Ennyiért inkább levágom a "másik" felét és valami olcsóbb csatlakozópárt teszek rájuk. Egy 7,2 V-os akkupakkhoz kicsit drágának találom.