Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

a77ruejwh

Budapesten keresek olyan helyet, ahol eloxálással foglalkoznak és rövid határidővel dolgoznak.

Köszönöm

LittleSV

A babám kedvence. Csak kíváncsiságképpen mennyibe kerül egy ilyen gép? Apa milyen menő lenne ha bármikor extrudálna pufit...

000000000

Képzelheted, amikor az első próbagyártást csináltam, a családom (akkor még iskolás gyerekeim) nem voltak itthon.
Vagdostatás nélkül, egy szálba, tekergőzve készítettem egy 15-20 méteres szálat.
Bevittem a nappali, nagy asztalára.
Sose felejtem el azt a döbbenetet és meglepetést, amikor hazaérve meglátták. Nagyon érdekes volt az össze-vissza csavargó, tekergő valami az asztalon.
És, amikor megtudták hogy ehető is az a valami ...........
,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az ára, kétféle extruderfejel 110 ezer forint.
Receptet is adok hozzá.
Ennek a többszöröséért láttam legutóbb.

LittleSV

Gondolom :) Otthoni felhasználásra nem túl kifizetődő (2200 zacskó ára, ennyit 6 év mindennapi fogyasztással sem menne el). Nyilván ha valakinek van affinitása gyártani és zacskónként 20 ft-ért eladni nagykernek, annak simán megéri.

szf

000000000

Nem tudom, hogy számoltál. Általában 7 deka 80 forint.
Te, már elég régen vehettél.

100 kiló kukoricát 100 ezerért eladni, azért annyira nem rossz üzlet.
A gép ára, egy fél, közepes minőségű, háztartási kávéfőző ára. Mondhatni kilós áron adom.

Csak most, eszembe jutott, hogy ez is van elfekvőbe. Valakinek ez megélhetést is tudna adni.És, még sok, ilyesmim van.[#nyes]
Majd felrakom a jófogásra 150 ért, ha előbányászom.

000000000

Oké.
Arra várnod kell pár napot. Ha 1 héten belül nem kapod meg, szólj rám.

LittleSV

Itt a zacskós pufi 50ft, 2 naponta veszek a gyerkőcöknek.
Nem is azért írtam hogy drága a gép. Nekem van kevés pénzem rá :)

RogerCo

Sziasztok !
Keresek olyan céget/fórumtársat aki tud vágni lézerrel Rozsdamentesacélt 3mm vastagságban.
Az alapanyagot ők adják, és futárral ki is szállítanak. (max. 10kg)
Köszi

Sys_m

!SOS SÜRGŐS!  Sziasztok, plazma cső gyártót keresek Magyarországon.

Válaszokat magánban és itt is várok.

Nagyon Köszönöm Üdv.: Sys_m

Csuhás

Mi a kutyafüle az a plazma cső? Szolárium lámpa, nagyfrekis fény effekt, netán labor eszköz vérplazmához, esetleg plazmavágó fúvóka?

Szalai György

Egy gázkeverékkel töltött üvegcső, (néha buborékra fújt a közepe) amit nagyfrekvenciával, nagyfeszültséggel, vagy mindkettővel gerjesztenek és a gázkeveréktől függő spektrumú fényt bocsájt ki.
Azután a fény használható, vagy nézhető kötőhártya gyulladásig.

Szalai György

Videóóóó
A legfrankóbb, amikor még hang is van mellé, meg az a kétmutatós műszer.
Hogy miért nincsen még több mutatós műszer kitalálva, mikor tök varázslat nézni?
Értelmezi ugyan nem nagyon lehet amit mutat, de vakítani a parasztokat, arra nagyon ideális. [#vigyor2]

Csuhás

Pedig jó ötletnek tűnik ez a kétmutatós swr mérő, az egyik mutató mutatja a előremenő, míg a másik a visszavert teljesítményt. Ezután jópofa megoldás hogy a két mutató metszéspontja mutathatja a két teljesítmény arányát. Nem használtam ilyen műszert így nem tudom mennyire jó, de maga az ötlet az zseniális!