Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

jani300

Talán 70 ért árultam picit nagyobbat ,billenő koordináta asztallal . (350 kg)

Kelepeisz Lajos

Értem, akkor 40-70 között lenne, ez még egész emésztető ár.
Köszönöm.

Rabb Ferenc

Egy ismerősöm vett egy EINHELL BT-ML 300 fülre akasztható mini esztergát.

Gyárilag csak 2db 80 és 2db 20 fogú POM fogaskerék jár hozzá. Hol lehetne beszerezni a többit, 30-35-40-45-50-60 fogúakat?

Rabb Ferenc

Ja, és ha egy kapcsolási vázlat lenne valakinek (a sok változat közül)

Az irányváltó kapcsoló normál forgásirányba kapcsolásakor a motor rondán morog a fordulatszabályozó elfordítása nélkül is. Hátrafelé kapcsolva nincs ez a hang [#nemtudom]

ANTAL GÁBOR

Sokszor veszek  a Powerbelt től ( elemi)fogaskereket.Keress rá . Igaz én C 45 ből veszem de műanyagból is kínálnak . A Maedler is szóba jöhet . A többivel ne foglalkozz ( Bánki Sóós . Pikoindustria   stb) mert mind viszontkereskedő

Rabb Ferenc

zozo

Ha boltból vette, akkor reklamálni kell, mert teljes készlet jár hozzá. Persze ha ez miatt engedtek az árából, az más.

smalla

Mlaci

Sziasztok! keresek QM50DX-H Michubishi teljesitmény modult. Ha valakinek van kérem jelezze sürgős lenne!

thayscj6c

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, a képen látható késtartót kitől lehet venni. A HobbyTalin is voltak egy kisesztergával.(Hatvanban)

Mlaci

smalla

Sziasztok,

honnan vennétek 90°-os prizmamarót? kb 50-60-as átmérőjű kellene. Esetleg nincsen valakinek elfekvőben ?

d46hvfrdr

Vásárolnék 20-30db 15W / 1k kerámia ellenállásokat!

Vagy ha valaki épp rendelne magának cuccokat a TME oldalról és hajlandó lenne hozzácsapni ezt a tételt, az privátban jelezze!

Köszi!

3ebj3bk8b

Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni olyan műanyag táblát ami ESD-s?
Egyáltalán milyen fantázia néven van forgalomban?
 kb. 8-10mm vastag kellene.