Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Privátot írhatnál, hogy miről is van szó és mikor mitől nem jó.

Megnézném.

s7manbs8

Lehet a programban van valami hiba, amiatt indul újra.

s7manbs8

B.Zoltán

Saját tapasztalatom, hogy a PIC érzékenyebb a zavarokra, mint egy AVR.

d46hvfrdr

Már próbáltam önmagában is csak az IC-t felprogramozva, akkuról, mindent a nullára kötve ellenállással de ugyan az. Én is arra a következtetésre jutottam, hogy szerintem a PIC. ezen verziói alkalmatlanok erre a feladatra amire nekem kell. Ezért is szorgalmaznám inkább az AVR-re való átírását. Persze ha találok olyan embert aki ért is hozzá és meg is tudja csinálni...
Ettől függetlenül, ha valaki PIC-el is megtudja oldani vagy a hibajelenséget kiküszöbölni, akkor az is megfelel számomra...

s7manbs8

d46hvfrdr

Hát, ez nézőpont kérdése... Aki tud programozni haladó szinten, annak szerintem csak egy kis kihívás, aki meg komoly programozó, annak gyerekjáték.
Lényegében egy digitális komparátorról van szó, pár extra funkcióval.

s7manbs8

Eredeti program miylen nyelven van írva ? Milyen fajta PIC-re ?

Elég nehéz belőled kihúzni az infót. :)

s7manbs8

Ha gyerekjáték akkor a játszótérre kell csal vele elmenni, ott van sok, aki simán megoldja. :)

d46hvfrdr

Gondoltam hátha van 1-2 errefelé tévelygő illető is aki elhagyta a játszóterét kis kihívást keresve...

s7manbs8

Amint látod én is itt tévelygek épp kihívást keresve. :)

d46hvfrdr

Hát, itt a lehetőség... :P
Ha érdekel, írj privátban és konkrétabban átbeszéljük miről is lenne szó.

pbalazs

Van kedved/időd/energiád/jogod nyilvánosan kitárgyalni a témát?
Engem érdekel, de attól tartok, egy teljes SW újraírás most nem fér bele az időmbe.

pa0n9mw

Üdv
Állítólag a külső zavartól átíródik a tris regiszeter és akkor nincs kimenet, attól kezdve már csak a reset segít.

Ajánlatos minden perifériához forduláskor beállítani a triseket.