Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

dezs

LittleSV

Sziasztok.
Villám csapás ért, és néhány vezérlő és kapcsolóüzemű tápegység meghibásodott. Ezek javításáról/javíthatatlanságáról szükséges szakvélemény (biztosítónak, tehát számlával) kiállításhoz keresnék vállalkozót.
Köszönöm!

ecp4rs0md

POM-C anyagot keresek futárral v. postával hol a legkedvezőbb az ára és jók a tapasztalatok? 60-as anyagból kellene 1,2m, válaszokat köszönöm.

k2rf792ud

hátha itt többen olvassák.. :)
130w-os co2 csövet keresek megfizethető áron...
köszönöm!

000000000

Sziasztok,

Megérkezetek az első berendezések az új tevékenységünkhöz :) .
Augusztustól vállaljuk gépvázak kompozit vagy műgyanta/beton anyagból történő elkészítését.

Egyedi gyártásról lévén szó az előkészületeket és beépülő modulokat már most el tudjuk készíteni (Teljes belső (rejtett) csövezés vagy inzertek, köszörült elemek stb...

Hamarosan elkészülnek az első termékekről a képek is.

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Újra kellene golyóznom az egyik golyós anyát a gépemen.
Két dologban kérném a segítségeteket.

Az egyik, hogy ha 0.08 mm a kottyanás hogyan tudom kiszámolni mennyivel nagyobb golyók kellenének?

A másik, hol tudok venni golyókat, akár 0.005 mm-es léptékben?

remrendes

22-es hatszogacelt vennek. Esetleg esztergalyost is keresnek Veszprem kornyeken.

remrendes

A mennyiseg lemaradt, 200mm hossz mar elegendo lenne.

PSoft

Házgyári út...Komfort vastelep...???
Nincs nekik?

remrendes

LittleSV

Jól halad a projekt.. Nyári szünetre ígértem nekik, de már javában tart a szünet, kard meg sehol.
Megvettem a sima akril csövet. Homokfúvattam belülről, de kevés ez az opálosítás, tévedtem előzőleg és mégis anyagában színezett fehér akril (vagy más használható) csövet keresnék 25mm vagy 32mm külső átmérővel. Hívtam néhány "plexis" céget, de ezek csak forgalmaznak nem gyártanak.
USA-ban találtam, meg alibaba-n is, de nincs szükségem min 100 vagy 1000db-ra, illetve az usa 80$+áfa+vám+szállítási költség nem fér bele projektbe.

Szóval tud itt országon belül olyat aki gyárt plexi csövet, és anyagában meg is színezné? Ez amúgy bonyolult művelet a gyártásnál, mert több országban kaphatók ezek a színezett csövek csak itthon nem találok. Vagy tényleg bénán használom a guglit...