Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Nézegetem, nézegetem. De, nem igazán értem a működését.
Kérlek mondj róla valamit.

gaben

vadember

A sárga alkatrészben lévő csavar feje excentrikus ha jól látom.

ANTAL GÁBOR

És a sárga alkatrész az valószínűleg 14 karátos arany
  ( mármint ha egy db ebből 30.000 ft )   Okosak ezek a külföldiek az arany nagyon puha úgyhogy jó sokat kell venni ebből a leszorítóból mert hamar kopik [#vigyor5][#vigyor5]

ywathzay

Van-e valakinek ilyen mágnesasztal a látókörében? Érdekelne a minősége. Itthon lehetetlen elfogadható áron venni egy épkézláb mágnesasztalt.

000000000

Köszi!
Közben, én is gondolkodtam rajta, és arra jutottam amire te.
Azért jó lett volna az egyik illetékes válasza.

Torro60

Szia vadember!

Igen jól látod!Csak úgy kell össze "hangolni",hogy ne csak oldal irányba szorítson hanem picit lefelé is.

ywathzay

Szerintem a lefelé szorítás megvalósul a lejtőn, miközben az excenter ráhúzza az anyagra. Itt inkább a távolság beállítása lényeges, hogy a legnagyobb erővel tudjon szorítani.

Torro60

A furat kúpos.A csavarnak a feje is kúpos + excenteres.
Amikor tekered a csavart lefelé az excenter oldal irányba a kúp lefelé szorít.
A menet emelkedés miatt a csavarnak a hosszát a kúptól úgy kell beállítani,hogy minél lentebb szorítson.

ywathzay

Neked van ilyen? Tudod fotózni a leszorító belsejét?

RJancsi

Sziasztok! Tudtok Pesten vagy a környékén olyan boltot, ahol kapható 20A-es SMD biztosíték? Külföldről én is tudok rendelni, de sürgős lenne...

TROMF22

Nem alkatrész, inkább információ keresés:

Keresek régi kiadású ~ 1980-90 körüli nyomtatott MITUTOYO műszerkatalógust.
Olyat amelyikben megtalálható az  519 – 105  mikro útmérő, tapintó adatlapja, illetve a hozzá csatlakozó adatfeldolgozó elektronika ismertetője.
Ősi dolog, régen kifutott. A neten kutakodva csak egy robbantott ábrát találtam.
(Érdekes módon a hazai Mitutoyo képviselet sem tudott segíteni.)
Nekem megvolt a katalógus, de balga módon nagyon régen elajándékoztam, mondván nekem elég, ha megmarad egy újabb. Abban persze már nem volt benne az 519-105.)

Természetesen elegendő lenne csak az információs oldalakat kimásolni, lefotózni.
Nem szükséges a katalógus fizikai valóságában.
Előre is köszönöm, ha körülnéztek a dokumentáció  táratokban.

8gt3bsws

Sziasztok.

Keresek Fejér megyében olyan szakembert, aki járatos ZMM CU 500 kuplungjának javításában, cseréjében.

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!

Hol tudok normál kisméretű mély hornyú csapágyakat venni precíziós kivitelűt, pl 608-asban nagyon pici holtjátékkal?

Köszönöm.

vjanos

Na erre kiváncsi vagyok. Csak tippem van: Sehol. :)