Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

TyuTyu68

Sziasztok,
Egy kajakokat epito baratom keres egy fafajtat:

Peruvian Walnut (Juglans spp.), Tropical Walnut, Nogal
Scientific Name: Juglans spp. (Juglans australis, J. neotropica, J. olanchana, etc.)

Q1: hol kaphato ? (keves eleg lenne, mert dekoracio lenne egy kajakon)

TyuTyu

Szalai György

Menjen el a Zatik faáruházba és ott talál olyat.
Vagy olyanabbat talál és a brazil dió már nem is érdekli majd.
Darabok is szoknak lenni.

jani300

Cnc hez annyi köze lehet max hogy lehet vele egyengetni a hegesztéstől megcsavarodott készülő vázat .
De komolyan ,kasznis nyomató eljött az ideje szerintem hogy legyen egy ilyenem .
Olcsónak tűnik , használható ez azért ?

smalla

Sziasztok, szerintetek honnan tudnék venni, hol tudnék csináltatni, a képen látható laprugót?

köszönöm

jani300

A karosszériás nyomatóknak van egy cseppmentes csatlakozó hollandere , egyszer már találtam a neten ,de most sehol nem találom .
Ha linkelne valaki rajzot ,szabványt , méretekkel vagy linket ahol eladnak örülnék , köszi .

jani300

ilyesmi
Na valami végre sikerült , de a nyagy hollender menetét nem látom egyenlőre .

jani300

sunraw

Sziasztok!

Erre a mintára kellene egy fémből készült bélyegző, bőrbe való nyomáshoz. Ami fontos, hogy számla kellene róla.
Átmérő 50mm, a mélysége 1-1,5mm.

dezs

Sziasztok,

tudnátok segíteni a képen látható alkatrész beazonosításában? Talán valami injektor vagy ilyesmi lehet. Kéregedzett acél, a henger átmérője pontosan 8 mm. Egy régen megszűnt műhelyben csináltak ilyenekből présformákat. Az utolsót használom, és nagyon kéne tartalék.

jani300

dezs

Aha. Szóval diesel motor alkatrész.

Márka, évjárat, szín? [#vigyor]

Bárdi autónál egyszer kérdeztem, hogy tudnak-e adni valami hasonlót, és rendelési kódot kértek. Nem volt még időm keresni egy szakit, aki ismeri is a motorok belsejét. Az enyém jelenleg működik.

A 8 mm átmérő személyautóban vagy inkább teherautóban lehet? Ugyanabban a kupacban találtam IFA feliratú alkatrészeket is, 4 mm-es átmérővel, és eléggé eltérő kialakítással.

jani300

Tálán Rába motoros nagy dömper abban volt nyolcas ,a hetvenes években . Egyértelműen teherautó .
Tehergépkocsi adagoló javítónál próbálkozz .

0twrtb8ni

Bosch adagoló elem 8 mm-es. lap alján jobb oldalt.

Katt

jani300

dezs