Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Fli4l

Sziasztok!

Nem tud valaki Yamaha Popcom vagy Popcom+ szoftvert?

kly

Sziasztok

Keresek Vác környékén valakit aki 22mm-es acélcsövet (inox) 1.5mm falvastagság, meg tudna nekem ívelni kb 2 méteres rádiuszra.
2db kb 1m csőről van szó. csövem van az viszem!

köszönöm

vadember

Rabb Ferenc

Mivel szalagkábelre van szerelve - praktikusan szalagkábel csatlakozóként keresd.

Pl. a LOMEX választéka. De minden elektronikai üzletben kapható [#integet2]

Fli4l

s7manbs8

AlbertR

Tisztelt Urak!
Keresek forgatható gépsatut
150mm körüli pofa szélességgel
a talp 4 ponton kell rögzíthető
legyen. Mit a képen látható.
Esetleg van eladó valakinek?
Válasz priv kérem. Köszönöm!
Üdv: Albert

Rabb Ferenc

Tudom, hogy nem létezik - de mégis hol lehet kapni M8-as jó minőségű menetes szárat?

Nem baj ha saválló, egyenes és az átmérője legalább megközelíti a 8mm-t. Ja, és a felülete nem olyan mint a chip breake maróé...

mex

Igaz, hogy 6mm átmérőjű,és válogattam az OBI-ban, de sikerült normális példányra akadnom. Rozsdamentes szál, nagyítóval végignézve néhány minimálisan "szőrös" rész volt rajta, de végighajtva egy kobaltos metszőt, jó lett a Proxxon Z állítására.

PSoft

Mostanában, M8-as rozsdamentes,és saválló menetes szárakkal is dolgozom.(függesztések)

Veszprém, Házgyári úti színesfém szaküzlet...
400 métert hoztam tőlük, méteres szálakban.
Ekkora mennyiségben, úgy tíz-tizenöt szálat találtam a savállók között, amit "félretettem magamnak".
Nagyon nagy részben csapnivaló a minőségük, de ahogy @mex is írja, ha van lehetőség...válogatni kell.

Csuhás

Savállót nem tudok, normál szárban a nagy szilárdságú - általában fekete - szárakon jó a menet, azokat gyakran használom gépészeti alkatrészként.

Rabb Ferenc

Köszönöm mindkettőtöknek. Holnap megyek "válogatni" [#worship]

ANTAL GÁBOR

Vigyázz ! mert a kis kínaiak mostanában a cérnametélt gyártásához kifejlesztett "menetes szárakkal " operálnak  A menet profilszöge 35-40 fok    ( nagyon jól viszi a tésztát [#kacsint]) )

PSoft

Találkoztam horganyzottak között, menetemelkedés nélküli ricnissel is.(M8-as akart volna lenni)
Végül is, egy alkalmas csődarabbal...könnyen rá lehet ütni az anyát.:)

Megjegyzem, az 'átkosban is volt szerencsém ilyen, M6x talán 20-as hlf csavarhoz.

s7manbs8

Kicsit elállítódot az automata, MEO osztály olyan meg ott nincs. :)