Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

s4bkvprb

És milyen erős lézer kellene hogy fémbe üvegbe stb... tudjak gravírozni? Elég az 5-7w? :)
Köszönöm a válaszokat  :)

designr

Nem.Az ilyen 3-5w dióda lézerek hullámhossza olyan hogy az üvegen áthalad.
Üvegbe gravírozni ezekkel csak valamilyen segéd anyaggal,kompromisszumokkal lehet.
Fém ugyanez..iyen teljesitménnyel csak játszani-próbálkozni lehet fémbe.
Hobbira ,kezdésnek tökéletes a dióda.De ha eladásra,termelni,haladósan akarsz dolgozni, oda nagyobb teljesitményű co2 vagy fiberlézer kell.Természetesen ezeknek az ára is más nagyságrend..

svejk

Kellene nekem hama-hama egy rugós/automata pontozó.

Szinte a leggagyibb jó lenne, de már két helyről is csak 2-3 hetes szállítási határidőt adtak.

Nincs valakinek egy fölös?

vjanos

Valami jobb barkácsban nem tartanak ilyent Kecskeméten?

A költözés óta nem találkoztam még az enyémmel, de ha gondolod este megpróbálom előkotorni.
Pont olyan amit keresel. Leggagyibb :D

svejk

Ehh..., egyik szerszámosnál sincs.

Át lenne alakítva mindenféleképp.

Csuhás

Autotec1

Sziasztok
Nóniusz készítésére keresek vállalkozót
Anyaga alumínium
Csak az osztás és a számokat kellene megcsinálni

4ybj8h3c8

Üdv

Keresek 3-5 mm-es aluminium lemezhez zsákfuratba sajtolható menetes csapot M3 - M4 méretben.
Tudtok olyan céget ha lehet észak-buda vonzásban, ahol nem csak 10000 darabos, vagy konténeres mennyiséggel szolgálnak ki? 50-100 db. kellene több méretben.

Rabb Ferenc

BIOTEK Az igaz, hogy nem Észak-Buda de nekik biztosan van. Legutóbb 200 db-os zacsi volt a legkisebb kiszerelésük.

Vagy RS Component

Vagy ZETA

Vagy GOOGLE

[#wave]

4ybj8h3c8

Kösz, felhívom őket.
A gugli jópofa, de a magyar kereskedőknél nem szokás sem az ár, sem a mennyiségek közlése. Kedvencem amikor a kosárba úgy akarja a zseni kereskedő berakatni a tételt, hogy nem tünteti fel az árat.

544if3hez

Az miért jó ha titkolja az árakat?  Én ha nem látok árat már lépek is tovább.

nagysam

Én minden ilyet a Sróftól szoktam beszerezni. A minimális mennyiséget nem tudom, de pár darabokat is szoktam rendelni.
http://csavarnagyker.hu/

4ybj8h3c8

Frappáns kérdés, magyar kereskedőknél valamiért ez divat. Én is továbblépek, ha neki ez jó...

svejk

xg2w6ib9x

Halihó !

Régi típusú lánghegesztő pisztoly markolatába keresek belső fúvókát (injektort). Csikarc Mester segítségének hála kiderült, hogy egy ilyen alkatrés hiányzik a markolatból, enélkül pedig nem az igazi az eszköz használata.
Ez a klasszikus kék/sárga Varga-féle autogén pisztoly.
Úgy néz ki a fúvóka, hogy egyik végén külső menet van (sajnos a menet típusa ismeretlen, a furat, amibe bele megy 8-as körüli)a másik végén pedig egy pozitív kúpos fúvóka van kb. 3-4mm hosszban. Erre a kúpra ülne rá az égőszár.

Felkeresve a környékbeli hegesztéstechnikásokat, eddig semmi eredmény a beszerzést illetően.
Tud-e esetleg valaki valami tippet, hogy honnan lehetne ilyet beszerezni. Ha valakinek van ilyesmi eladó természetesen az is jó lenne.

Előre is köszi a segítséget.