Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

remrendes

A cegnel az irodaban mukodik egy hasonlo, csendes uzemu kompresszor. Mellette szoktak treninget tartani. Egyaltalan nem zavaro.

34ezsaa6

Nekem ugyanez a tipus, de egyel kisebb van. Nem ajánlják folyamatos használatra, csak hobbi célra. Én egy kis ventillátorral hűtöm a bordáit, nehogy túlmelegedjen. Majd egy éve van meg és néha napi 8 órát megy  folyamatosan, eddig meghibasodas és karbantartás nelkül. (Nyilván a vizet kiengedem belőle) Szerintem a legjobb-érték arányú a piacon, de 15 évet nem fog kibírni...

dezso74

Keresek 3/8-os menetfúrót. Ha van valakinek kérem privátban jelezze.

csakyt

Szia
 A hengerfej méretét letudnád nekem mérni? Én egy 4 hengeres OPEL Astra blokkból akarok csinálni egy 4 hengeres kompresszort, és ehhez a blokkhoz keresek 4 külön hengerfejet. Csak a méreteket lenne jó ismernem, hogy megoldható-e a felszerelése valahogy.

td9vdrgga

Üdv.

40x40 Alumínium profil szeretnék venni és méretre vágatni. Nem tudtok egy jó céget ahol az is meg lehet tudni hogy mennyibe kerülnek a vágások?Aluccentrumban már jártam de még nincs válaszuk az ajánlatkérőmre.  Előre is köszi a segítséget.

Csuhás

Hol lehetne venni kb 50db D14*14 henger görgőt nem horror áron? Esetleg volna valaki aki csúcs nélküli köszörűn át tudna tolni ilyen görgőket hogyha legyártom őket?

NagyZé

https://www.aluprofilbolt.hu/ Egysze volt dolgom velük. Árajánlatot kértem, adtak, szállítottak. Meg voltamm elégedve velük. Az áraik nem tudom már hol helyezkednek el a konkurenciához képest. Gondolom január elejéig kár birizgálni őket.

td9vdrgga

Múlt hét szerdán adtam le az ajánlatkérőt. Már a két ünep közt nem is várom. Gondoltam keresek mást.

gaben

Próbáld ki őket, Vas-színesfém Tatabánya, én tőlük vásárolok helyben, de postáznak is.

svager

Tényleg jó cég.[#taps]
Rendelni akartam, persze csak ha regisztrálsz.
Legalább két hete regisztráltam náluk, azóta is küldik a belépés kódot...

gaben

A webáruház része nem működik.
Vagy személyesen vagy telefonon tudsz csak érdeklődni.
Sajnos ez t.bánya, nem mindenki halad a korral. ;)
Meg aztán a vevőik 99%-a nagy cég, idejük sem lenne kezelni a kisebb megrendeléseket.

sastas

Üdv!

Igaz nem cnc, de hátha. Ismer valaki megbízható órás mestert? Nagyapámnak van egy kb 1900 bol származó fali ingaórája ami rakoncàtlankodik. Lehetőleg debrecen környéke lenne ideális, de ez nem feltétel. Viszont olyan kell aki a munkájára igényes és garanciát is tud vàllalni.

sastas

Este 6 kor hetet üt, aztán 7 kor megint hetet de kihagyja a feles ütést majd utána megjavul. Illetve nehèz felhuzni és valamikor ki is hagy egy ütést.

s7manbs8

Megkérdezem ismerősömet, aki ért az órákhoz, mit szól ehhez.