Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Bicska

svejk

s7manbs8

s7manbs8

Ingeyn tanács, WD40 a rugóházba fújva, ha rugós, ha súlyos ott ilyen nincs.

svejk

Kellene nekem "kábel", mert mindig hiánnyal küszködök ha gyorsan csinálni kell pl. egy egyszerű kommunikációs kábelt.
4x0,22 vagy 4x0,34 mm2-es árnyékolt lenne jó, nem kell hogy csavart érpáros legyen.
De valami mikrofonkábel szerűség lenne az ideális aminek olyan gumiszerű a külső szigetelése és +10 fokban már nem olyan kemény mint a fagyott kutya lába.

Ilyet webáruházon keresztül nehéz venni, ugye jó lenne megtapogatni.

Esetleg van valami tuti típusotok beszerzési forrásotok?

Akár bontottat, darabokat is vennék ha legalább 2-3 méteresek kijönnének belőle.

svejk

Szalai György

Tán a zöld EPR köpenyű ipari ethernet kábel ilyen.
Ha valahol belekerül egy kóbor gombostű, biztos lesz hulladék.

svejk

Volt belőle vagy 200 m-erünk, eladogattuk 6-8 éve itt a fóromon. Nem lett utánpótlás. Azt nem tudom EPR volt-e mert azt sem tudom mit jelent de puha volt és zöld.
Ugyan így jártam a 12x0,14-es gumissal is.

svejk

Régen olyan faca gumisszerű árnyákolt kábeleket lehetett kapni hangfrekis célokra. Mára ezek eltűntek az kiskerekből.

PSoft

IdézMára ezek eltűntek az kiskerekből.

Már ahol...ugye.:)
Ha bejöttél volna...

Dezső

Szia.
Lapp Kabel 2X2X0,5 árnyékolt (a mellékelt képen látható kivitel) tudok adni egy pár métert, de ha jól körülnézet lehet, hogy 2X2X0,22 is van.

Szalai György

EPR (Ethylene propylene rubber)
Fát nem látott gumi.

m8zmkic73

Szia.
Ha Pest felé jarsz, megnezheted. Nekem van egy ilyen "csendes" 3 x 2 membranos kompresszorom. Tenyleg csendesebb, mint a dugattyus, olajos. Majdnem nonstop megy lassan 3 eve. A nonstop kozel munkaidot jelent.

Mlaci

Sziasztok! Bár nem alkatrész, de szükségem lenne egy siemens s5 cpu102-höz windowsos szoftver, és driver. Tudna ebben segíteni nekem valaki?