Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

A ragaszthatóság miatt kell a PVC?
Ha nem akkor itt a Quattroplastnál vannak vastagfalúak.

dtb

Nem, nem akarom ragasztani, csak a merevség volt szempont, de mint írtam, első körben nem találtam csak normál, 2,-2,5mm falvastagságú csöveket, az meg kevés. Találtam rúdban is, de értelemszerűen a cső lenne a gazdaságos. Köszönöm a linkeket, szét nézek ár szempontjából itt is.

3ebj3bk8b

Sziasztok!

Igazából nem tudom melyik topicba kellene feltennem ezt a kérdést, de talán ide passzol a legjobban.

Nem tudja valaki véletlen, hogy egy NCT 201 vagy NCT 204-es 3 tengelyes vezérlés mibe kerülhet? Nagyságrendileg érdekelne, hátha látott már közületek valaki árajánlatot tőlük.

Gyati

Szia!

Az operátor panel kb. 1,2M-Ft.

NCT201

+ tengely meghajtó elektronika
+ servo motorok

Kompletten kb. 3M.

a77ruejwh

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy van e valaki a 18. kerület környékén aki cnc építéssel foglalkozik ? Van egy Daben 50/70 gépem és szeretném egy picit átépíteni.

Köszönöm

3ebj3bk8b

Köszönöm!

Az ebay-on eszembe sem jutott megnézni. Kb. ebbe a magasságba saccoltam.

4umhue7vh

Sziasztok! Olyan helyet keresek ahol adnak méterre nagyobb méretű s355j2 anyagú laposacélokat pl 140x25, 140x50
Köszi.

Vetesi75

Szia! Kistételben Pesten hol kapsz azt nem tudom... A 140 széles húzott úgy tudom már nem járatos méret.  Melegen hengereltben talán beszerezhető és le is vágják sok helyen, jó pénzért, méretre. Ha valami komoly cuccost szeretnénk csinálni melegen hengereltből, az általában összes felületén előzetes megmunkálást kíván. Ebben az esetben én inkább a vastaglemezből való lángvágást részesíteném előnyben.

4umhue7vh

Igazából 150mm széles is megfelelne, minden képpen meg kell munkálni minden oldalát.A lemez is jó lenne, de erre sem találtam még megoldást.

nagysam

Egy ismerősöm mindent tőlük hoz. Állítólag beszereznek bármit, és kis tételben is adnak.
https://nyitva.hu/esztergom/vasker-bt-119111

4umhue7vh

Szia! Ez volt az első próbálkozásom. Közben megoldódott, Van itt a közelbem egy láng és plazmavágós cég, már többször jártam nálluk. Azt hittem hogy csak bérvágással foglalkoznak, mert mindíg úgy vittem az anyagot, de nem, van nekik mindkét vastagságból lemez. Hétfőre ki is vágják.

izbeki

Sziasztok!
Nem lapul valakinek a fiókjában egy db WT588D-U-32M
audio modul? Kölcsönbe kérném, enyém még soká érkezik.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

izbeki

Sziasztok!
Ismerősöm keres Mitsubishi Melsec plc programozásban jártas szakembert Pesten, egy ponyvamosó berendezést kellene rendbe rakni. Tudtok valakit ajánlani?
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

xit3medzv

Sziasztok! Keresek valakit, aki el tudja végezni ennek a hídnak az átalakítását. 1270mm hosszú. 2 felfogás szükséges.
1. művelet: A kékkel jelölt részek eltávolításra kerülnek
2. művelet: a piros pöttyök a peremes golyós anyák helyét jelölik. (A rajzon a golyós anya helye még nincs kidolgozva, az 1 művelet is kiegészül pár furattal.)
Délbuda, Budaörs, Törökbálin előnyben, egyébként mozgékony vagyok. :)

RJancsi

Sziasztok! Nem épp CNC de akár lehetne az is. Nincs valakinek elfekvőben egy 2 literes rozsdamentes tartálya ami legalább 8 bar nyomást kibír? A legjobb egy Festo pneu akku lenne jóárasítva de minden megoldás érdekel...