Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

vjanos

csapagy.hu / lineartechnik.hu  3. kerben van, talán még készleten is lehet.
Esetleg gordulo.hu a Bécsi úton meghozza.

RJancsi

Köszönöm ha esetleg valaki még találna pár SGL15 kocsit, de sufnituning topictárs jóvoltából [#worship] megoldódott a kérésem.

svejk

Keresek 220-240 mm átmérőre  gumiharmonikát vagy valami egyéb varrott anyagból porvédőt.
A mozgási tartomány 200-500 mm közt van.
Hátha tud valaki gyártót, de elfekvő vagy használt is megteszi, 1 db kellene.

svejk

Csuhás

Ha lehet elmondanád a megoldást? A köszörűm nyakára keresek én is harmonikát de amit találtam az nem hobby árszinten volt elérhető.

svejk

A meglevő szakadtat először élben pill. ragasztóval megragasztgattam aztán biciklebelsővel megfoltoztam. :)

sastas

Kiskunfélegyházán vagy a környékén egy fél napra van valakinek kölcsönadósba egy hegesztőgépe+pajzs? 3-as falú zártszelvényeket kéne hegesztgetnem, nem túl sokat. Bevont elektródás jó(elektródám is van..), inverter vagy trafó mindegy, nem válogatok.

sastas

Sziasztok!

Aluminium laposrudat keresek. Kb 1 méter 150x20-as és 2x1 méter 150x15-ös kéne. Tudtok erre jó beszerzési forrást? Neten néztem, de ott nincs minden fent.

svejk

svejk

A képen látható 25 mm széles aktuátoroknál alkalmazott takarószíjat látott már valaki kereskedelmi forgalomban?

Hordósak a visszavezető görgők, de azért van a görgőkben egy nút és a szíj közepén végigfut egy borda a biztos megvezetéshez.

m8zmkic73

Sziasztok.
Olyan fórumtársat keresek, aki olyan marógéppel rendelkezik, ami egy felállított ABS doboz végébe 2 db átm. 21 mm kört és 1 db 60 x 12 mm négyszög kivágást el tud készíteni. A doboz magassága: 250mm. Ha egyáltalán létezik ilyen Z magasságú gép.
1 db minta és 40 db, tehát összesen 41 darabra lenne szükség.

zozo

Hirata?  Én is kerestem korábban, itt a fórumon is. Végül vettem fekete redőnygurtni-szerű anyagot, de nem olyan vastag,  talán egy mm magas és azt húztam be a nútba. Nem tudom meddig bírja, mert nem sokat van használva.
Átmeneti megoldásnak sztem jó lehet.

remrendes

VighLajos

Szevasztok!
Ha már alkatrészek beszerzése:
Hogyan szűrhető ki a "hamis" kapacitású 18650-es akku:
Mérlegeléssel!
Nyilván nem mindenható a módszer, kiinulásnak megfelel.