Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Keresek olyan kollégát aki a közel jövöben ellátogat (kocsival ) Lone Wolf hoz . ( pl a szombatra hirdetett szeánszra)  Egy könnyű de hosszú ( kb75cm )  KO tartályt kellene elhozni tőle .. Az meg már hab lenne a tortán ha az illető jönne a debreceni talira és oda is elhozná magával ..  Miskolci vagyok , minden megoldás érdekel

ANTAL GÁBOR

Okafogyott a kérésem mert visszaléptem .Ok : kicsi a tartály

Mlaci

Szia! Én er11 -es vízhűtésest vettem. Nagyon meg vagyok vele elégedve. A léghűtéses is jó, de ha tele megy porral a hűtendő felület, megszűnik a hűtése létezni, ezért inkább a vízhűtésest ajánlom. Szerintem minnél nagyobb befogóval vedd, ha a géped bírja. Sok akadályba ütközök amiatt hogy csak er11-es.

TyuTyu68

En is csatkalozom: ha lehet vizhuteses (csendesebb eleve es fordulatszam is alacsonyabb lehet).
ER20 + 2.2 kW amit javasolok. En sem hasznalom ki a teljesitmenyet, de a nagyobb patron azert jobb...

Vetelnel nezz korbe, mert a csapagyakkal es a frekivaltoval megy a trukkozes...

Nekem minden rendben volt kivetel, hogy a 6m csovet hajtogatva kaptam :(

TyuTyu

ywathzay

Ha tud valaki olyan üzemet, szerszámkészítőt ahol lehet köszörültetni a képen látható formát, és vállalnak egyedi gyártást is nem csak szériát, kérem ossza meg velem. Köszönöm.

vjanos

Nem CNC....

Autóalkatrészes berkekben nincs valamelyőtöknek szép kedvezménye?
Kéne két kipuff dob...

D.Laci

ywathzay

Ha valaki szeretné megvásárolni a Hack; Jaszovszky; Smóling: Szerszámkészítés című könyvét, a Bookline webáruházban most elérhető egy kiadás belőle.

b4cmwvsuh

Üdv!

18. kerület és környékén keresek olyan maróst, aki néhány adarab alu alkatrészt tudna pontos méretre marni. Mindössze 8-10db kisebb alkatrész 1-1 élét kéne merőlegesre és párhuzamosra hozni a lapjához képest.

A képen látható Z tengely alsó és felső végét kelene a hátlaphoz illeszteni. Rajzot csinálok, de jó lenne személyesen átbeszélni, csak hobbista vagyok :)

ywathzay

Előbb megtapsolod, majd utána meg is dicséred magad[#nemtudom].
Nekem megvan a könyv, én nem fogom letölteni. Szeretem hogy belelapozhatok bármikor, nem kell hozzá "okos" eszköz.

Gyula65

Másnak nem biztos, hogy megvan.
Helyesbítettem,mi a probléma?
Üdv!

g89ketty

Örül, hogy tudott segíteni és mi is örülhetünk, mert a Gyula65-től mindíg segítséget kapunk![#pias]

RJancsi

Sziasztok!  Van egy békebeli 220 V-os motorom, röpsúlyos fordulatszám szabályzással (inkább csak röpsúlyos fék, mintsem szabályzó) és csigakerekes kihajtással. Sajnos a csigakerék ami textilbakelitből van gyárilag elvesztette néhány fogát. Kinyomtatnám 3D nyomtatóval, de nincs olyan programom amivel csigakereket tudnék rajzolni. Nincs esetleg valakinek "kedve" létrehozni a DWG (vagy STL) fájlt? Természetesen nem kívánom ingyen. Eléggé "bolhacirkusz", a kerék talán 300 mm átmérőjű. Ha lenne vállalkozó rá szétszedném és elküldeném a mintát.