Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

RJancsi

gaben

Szia,

a csigakerék van elkopva?
A képen úgy tűnik mintha a fogaskerék lenne ledarálva. [#fejvakaras]
Rajzoltam már mindkettőt, de a csiga lényegesen nehezebb.

Csuhás

Most nincs a kezemben de mintha a régi tárcsás telefonoknál a tárcsa visszafutás sebesség szabályzója valami hasonló méretű áttétel, kis szerencsével akár még jó is lehet neked.

RJancsi

Jogos az észrevétel. A csiga jó, az acélból van, a kerék van ledarálva.

g89ketty

PSoft

Ha egy kicsit még 'visszább megyünk az időben, a gramofonokban is nagyon hasonló kialakítású röpsúlyos szerkezet volt a stabil fordulatszám tartásra.[#wave]

gaben

g89ketty

RJancsi

m8zmkic73

Sziasztok!

Rémrendes fórumtársunk jóvoltából hozzám került sok-sok SMD alkatrész. Ellenállások, FET-ek, OPTO, IC és még sok-sok minden. Svejk hozta el, ezért Neki is köszönet. Van még belőle, lehet jönni mazsolázni. Dunaharasztiról vihető belőle. Vannak még beazonosítatlan alkatrészek is. És már én is tettem hozzá az én raktárkészletemből.
Ahogyan Rémrendes barátunk, én sem szívesen dobom a szemétbe az alkatrészeket. Listát ne kérjetek, arra nincs időm, energiám. Főleg, amiről én sem tudok semmit.
Gyere el, mazsolázz, vidd!  Postát felejtsd el!

Szép napot Nektek!

k2rf792ud

Üdv urak!
Lecseréltem a cnc-men a vezérlést.
Richauto-ról UCCNC ABBX-re. Már nagyjából minden összeállt, csak a főorsó frekiváltóját kellene illeszteni a vezérlőhőz és beállítani a programban.
Valamint egyéb pár apróbb beállítás hiányzik.
Lenne valaki Ajka környékéről aki bevállalná?
Mert sajnos elég akadozva mennek a dolgok, a gépet viszont már használni kellene.
Köszönöm!

Balázs

wt8g4i4

Sziasztok ! Tudok e olyan elérhetőséget ahol nóniusz gyűrűt lehet venni ? 2,5mm az orsó emelkedése és 0,02 mm pontosságú osztás érdekelne.Egyedileg tudom le lehet gyártani, de elsősorban nagyker forrás érdekelne ha létezik. Köszi ! A kép nem saját ,csak ilyen kellene.

ywathzay

wt8g4i4

Nem most kellene, csak egyedibe olyan árakat mondanak 3 db ra, hogy a hajam befonom. Persze értem az okát. Ha nagykerben is drága megcsinálom magam jó sok idő alatt.

svejk

A képen látható LI-Fe akkupack-okba kellene cellát cserélni legalább kettőt.
Merre kellene elindulni, mert én még ilyet nem is ettem? :(