Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

rotaryfun

rotaryfun

Bocsi nem figyeltem az előzményt a kérdésben[#rolleyes]

xit3medzv

xit3medzv

(Olyan finom extrákat tud ez a fórum, hogy csak nézek, ez a hivatkozás beszúrás is..gratulálok a fejlesztőnek, tényleg szuper!:)

Bicska

Magyarországon ezt se sokkal könnyeb szerezni, de létezik mi KEG hordó 4-5 lityós. Nem keverendő az egyszerhasználatos partyhordóval, ez vastag falú inox.

Rico

Sziasztok!
 Érdeklődnék, hogy foglalkozik-e valaki szerszámkészítéssel?
Kis 130mm átmérőjű gumikerék gyártáshoz kellene nekem szerszámot készíteni.

remrendes

Van nehany hazi vizmu, aminek rozsdamentes tartalya van.

5fgy7npup

Sziasztok! Mgn12h lineáris sínt illetve kocsit keressek! Akinek van kérem üzenetben vagy hozzászólásba jelezze! Köszönöm szépen!

RJancsi

Igen, de azok "bazi" nagyok, jellemzően 10-25 literesek. Az alu turista gázpalack tűnik jó megoldásnak, csak nekem "átfolyó" rendszerű kell ezért az aljára is fel kell hegeszteni egy menetes csonkot, de az nem tűnik bonyolultnak.

g89ketty

Én úgy tudom, hogy az alu nem igazán szereti a lúgot.

g89ketty

Ha mégis a pezsgősüveg lesz a nyerő, kérek egy telit![#pias]

RJancsi

Az adok-veszekben hirtelen előkerült két db FESTO inox "palack". A 0,75 literes már reggel, így lecsaptam rá. Délután - mástól - egy 2 literes is. Utóbbi jobb lett volna, de mivel a 0,75-re azt mondtam, hogy megveszem  így már maradok annál.

g89ketty

Drukkolok neked, ha sikerül bontok egyet![#pias]

jh6nntzmv

Kedves Fórum tagok, érdeklődni szeretnék Budapest vagy környékén hol van lehetőség vásárolni TB6560AHQ alkatrészt? Köszönöm

RJancsi

Sziasztok! Érdeklődöm, nincs valakinek elfekvőben fél méter 8 mm-es víztiszta pneumatika csöve? Ahol találtam ott csak 5 métert hajlandók eladni, kevesebbet nem.