Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

csakyt

Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni, egy autó távirányítójának a javításában. Sajnos ez a távirányító tokja eltört és a földön nem tudok hozzá szerezni. Tudna-e valaki nekem ebben segíteni úgy, hogy valami 3D nyomtatóval, vagy akár alumíniumból csinálni egy ilyen házat. Köszönöm előre is.

remrendes

5-6 ezer forintert kapsz egy uj central vezerlot 2 taviranyitoval.

PSoft

Ha megrajzolod/megrajzoltatod valakivel...kinyomtatom Neked.

csakyt

Azért akarom ezt megtartani, mert ez nem csak a centrálzárat, hanem a riasztót is kapcsolna.

csakyt

Annak örülnék ha megtudnád csinálni.. Megpróbálok valakit keresni, aki letudja rajzolni, mert én nem igazán értek a műszaki rajzhoz.

s7manbs8

Egyszerűbb lenne ezt megragasztani, vagy összegyógyítani meleggel.

Pl. kiöntve valamivel úgy hogy ne tudjon  szétfolyni, ne legyen benne levegő üreg, majd felmelegíteni a műanyagja olvasdáspontja felé egy ideig, valami kemencében, sütőben, vagy ami van, majd kihűlés után kivenni a cuccból

s7manbs8

Okos telóval 3D szkennelve kész az stl file ...

ebalint

Mindezek után messze elhajítani...

Vagy elvállalnád?

gaben

Szia,

szeretem a kihívásokat, ezért a múltkor szívesen megrajzoltam egyik fórumtársunknak a lestrapált fogaskerekét, amit aztán sikeresen ki is nyomtatott 3D-ben.
Na de ez a cucc, 100x bonyolultabb a forma, szerintem nincs értelme a megrajzolásának.
Ha mégis, többe kerül a leves, mint a hús.

Csuhás

Keress egy hasonlót és faragd bele. ( Esetleg válaszd szét a távirányítót a kulcstól úgy hogy ne egybe legyen hanem csak egy kulcskarikán )

Autós kulcs ház

ywathzay

Tettem egy próbát, menne-e. Eddig kb. 7 percnél tartok, szerintem megoldható.

s7manbs8

Felül keresésben pl. :remote control case, control box

stb.

Aztán amibe belemegy lehet nyomtatni.

https://www.thingiverse.com/thing:1713157

LittleSV

Sziasztok,

Ilyet hol lehet találni? Google nem volt barátom..
Szilikon átvezető, belől egy műanyag búra helyezkedik el, abban egy led (idióta barom aki kitalálta hogy a vízforralóban lévő vizet meg kell világítani úgy hogy az alaplemez át van fúrva és ezzel az átvezetővel van megoldva).
Külső átmérő: 15mm
Belső átmérő: 8.5mm
Perem vastagság: 3mm
"nút" vastagság: 2mm
Íves perem: 3mm

A vízforralónak amúgy nem lenne baja, de egy ilyen vacak miatt most dobhatom ki (ha nem találok).

Köszönöm ha segítesz.

kaqkk007

Vegyél másik vízforralót 3000 ért a tescoban , igaz nem világít de ....