Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Scythian

Üdv Urak!
Felszámolom a felhalmozott készletem, ha valakinek szüksége volna elektronikai alkatrészekre ( zömében SMD ) bizonyosan megfogunk tudni egyezni. A mennyiség, és rengeteg típus miatt ezt nem hirdethetem a megfelelő rovatban.
Toni

svejk

svejk

Ez a HESTORE kiféle-miféle, kikből alakult cég?
Ahogy látom egyre több és érdekesebb árut lehet náluk kapni. Most pl. a hővezető ragasztó ragadta meg a figyelmem, de vettem tőlük már ilyen alaplapot is.

Van köze a Hobbielektronika oldalhoz?

Kicsa

Én úgy tudom,igen,közös az alapító/tulaj. Elég régóta tag vagyok a HE-n,a HEStoreból is volt már pár rendelésem.
Nagyon segítőkészek,van külön topic,ahol akár ritka alkatrészek beszerzését is megvizsgálják,ha igényed van valamire.
Ha megoldható,hamarosan a rendelhető alkatrészek között találod,legyen szó spéci IC-ről vagy bármi másról. Adatlapokat is töltögetnek fel,ha valami hiba van esetleg,hamar javítják.
Példás az ügyfélszolgálat is és vannak olyan KIT-ek is,amik pl a HE oldalon megjelent kapcsolások alapján készülnek,valamint HE-s relikviák,emléktárgyak is akadnak ott.
Van még egy társoldal,a Hobbivasút,de erről sokat nem tudok.
Csak ajánlani tudom őket!

svejk

ebalint

Nem régen rendeltem, még mindig gyorsak, precízek, pontosak.

Felhívtak, ha vmit egyeztetni kellett.
A GLS csom.pontra a kiszállítás ingyenes volt.

Almádiban 2 is van...

9fvmcg6g9

Alumínium alapanyag 10-20mm-es vastaglemezre tudnátok beszerzési javaslatot ami nem a lehúzásról szól?
Köszönöm a segítséget.

k0iuitfzy

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni szállítással kapcsolatosan. Szeretnél venni 4db műanyag ablakot 97x49cm-eset.
Budapestről kellene elhozni 18.ker. Saláta utca 57-b-ből. Vadi újak.
Volt több db is, de nem tudom mennyi van még.
Ha van valaki, aki tud segíteni, akkor kérem írjon. Füzesabonyba vagy Emődre kellene hozni. Természetesen benzibpénzbe beszállnék.

Lóránt

ANTAL GÁBOR

Mennyire sürgős ?  Kb aug 12 körül lenne egy dolgom Pesten  A Doblómba be is férne . Miskolcra érkeznék.....

k0iuitfzy

Köszönöm szépen, de szerintem addig nem teszik el nekem. De azért megkérdezem holnap, hátha.

Lóránt

dgwxjcujp

Sziasztok keresek 8M fogasszij tárcsát kb 150mm atmérőben 30mm szijhoz

gg58bmmp2

Hol tudok beszerezni próbára vákuumformázáshoz műanyag lapot.
Most a google barátom nem annyira segítőkész, mert pontosabban kellene tudnom mit keresek.

svejk

Járt mostanában valaki arrafelé?
A Kőbánya bazárban árulnak még a ruszkik esztergalapkákat, késeket?
Régebben volt ott 2-3 fickó is.

gg58bmmp2

Azt nem tudom, de a Halasi vásárban ott vannak.
+ én Banggood-on is rendeltem már olcsón jó késeket.
1 hét alatt ittt volt.
(persze nem vagyok szaki csak hobbista.)