Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

dezsoe

bucko20

üdv! szeretnem ezt a cmm mérőkart megépítenihttp://blog.dzl.dk/2018/08/21/3d-digitizer/ . a szofvtveres es elektronikus reszeket kellene egybepakolni egy műkodő modellhez.alkatreszeket adnam hozza. http://fablab.ruc.dk/diy-digitizer/.

RJancsi

Sziasztok! Tudtok Pest környékén olyan céget, ahol 20-25 mm vastag acéllemezből hajlandók 150x150 mm darabot levágni és eladni? Egy-két darab kellene és nem szeretnék ezért egy egész tábla lemezt megvenni.

gabi

Létezik 150*25 laposvas. találtam olyan boltot ahol m-re vágták.Tolólap éle lett belőle

RJancsi

Ez jó hír! És ha még meg is mondanád melyik boltról van szó, az volna csak a segítség!  [#papakacsint]

sastas

Én a Tímárvasker-t hívnám fel, lehet van nekik raktáron valamelyik telepen.

gabi

Hát egy kicsit messze vagyok tőled. Szombathely.
De szerintem minden nagyobb vastelepen található.
Ha nem megy írj és küldök.

Borcz

Üdv mindenki
Keresek dekor betűhöz alapanyagot táblásan.
Sima felületű hungarocell
Hol lehet ilyet venni?
Üdv
Borcz

sanka74

Szia! Én tüzépen szoktam venni 2 cm vastag styrofoamot(lábazati nkiecell) és abból marom a betűket.

Üdv.

sanka74

Ja. Van belőle sima és nápolyi mintás felületű.

RJancsi

Szia! Köszi, de tényleg messze vagy. Sajnos itt a környéken annyira "úri" vastelepek vannak, hogy szálanyagból még felet sem lehet venni csak egyben 6 m-t, és lemezből is legjobb esetben fél táblát. A MÉH telepekre meg be sem lehet menni keresgélni csak eladni a mérlegig. [#szomoru1]

g89ketty

SAN LORENZO KFT. 1112 BP. Gyógyvíz u. 1. A Balatoni útról a bobpálya melett kell lekanyarodni. Egy próbát megér, nincs messze tőled.[#integet2]

svejk

Hidracél
Telefonálsz, levágják, másnap futárcégtő megkapod.

RJancsi

Köszi mindenkinek a segítő hozzászólásokat, a San Lorenzónál ott helyben azonnal le is vágták a kért méreteket. [#worship]

Vetesi75

Üdv! Ilyen vagy hasonló kütyüt forgalmaz valaki az EU-n belül?