Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ywathzay

NEm debrecen környéki de: Buben laser segítőkészek, megfizethető.

ywathzay

Ja amit nem mondtam, ha kell futárt küldenek, és rövid határidővel dolgoznak.

designr

9fvmcg6g9

Kifutó projektből eladó 2x20 karakteres alfanumerikus kijelző háttérvilágítással, új, eredeti csomagolásában. RS Components rendelési száma: 532-6565, itt minden adat és paraméter megtalálható róla.
Ár: 2600Ft/db, 10 darabtól 2200Ft/db

PSoft

Talán, ne itt, ebben a topikban próbálkozz az eladással.
Van, arra "szakosodott" topik, azt lényegesen többen is látogatják.
[#t19#]

9fvmcg6g9

Igazad van, bocsánat. Ide akartam eredetileg csak ez a topic volt megnyitva.

svejk

Kipróbált, bevált gurulós forgószéket tudna valaki ajánlani műhelybe.
Nem kell szuper párnás meg böszme nagy de azért karfa és magas háttámla jó lenne.
Elektronika és egyéb kisebb biszbaszok szereléséhez, HobbyCNC fórum olvasásához :) kellene.
Az aljzat fa borítású.

Szalai György

A nyár végén dobtam ki a volt igazgatón reprezentatív, magas támlájú, kartartós, forgós és olajliftes, bazinagy bársonyszékét a műhelyből.
(Új diri, új berendezés.)
Gondolhatod, milyen kényelmes volt. El is vette a kedvem a munkától.
Vigyázni nem lehet rá, kiég, tele megy porral, nem oda való. És foglalja a helyet.
Az asztal fölé hajolva nem jó sokáig ülni rajta, csak hanyatt dőlve, szivarozva, konyakozva.

Vettem helyette ezt a tisztelhető öreg vasdarabot.

Kapott almazöld festést, lesz fa ülőkéje és egy rongy polirkorong párnának. Az való oda.

RJancsi

Én évek óta IKEA-s "traktor" széket használok a munkahelyemen. Igaz, hogy nincs karfája, háttámlája de pille könnyű mégis masszív és még kényelmes is.

g89ketty

svejk

svejk

Alapból rossz testtartású kövér vagyok, háttámla nélkül esélytelen ülnöm 1 óra után ilyen széken.

A melóhelyemen ilyen háttámlás van, ez tényleg nagyon jó.

A hétvégén ültem egy ilyen Ikeásban egy órát, ez is faca volt, és ebben fórumolvasás közben nyugodtan hanyat dőlhetnék a röhögéstől. Mostanában lenne is miért. :)

kmajer

RJancsi

Ha nem bírja a derekad, kipróbálhatnád a "gyóntató" széket.  Nem vicc, jót tesz a gerincnek, mert rákényszerít a helyes testtartásra. Igaz, ez sem forog, de kerekei szoktak lenni...

Vagy a "fitnesz" széket, ami egy fitnesz labda és egy háttámla kombó.

PSoft

No de a fitnesz labda, az...meg is van a svejk-nek.
Nem kell mást tennie, mint...hasrafeküdni a hokedlin. [#vigyor]