Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

frob

sziasztok

ITEM profilt keresnék, Kecskemét vagy közelében, tudtok esetleg boltot ahova bemegyek és vehetek 3m-es szálat mondjuk 40x40 8-as nútosból?

Előre is köszi!

Sebok.zolee

Sziasztok!
Használt salgó (vagy hasonló) polcot vennék, pest megyében, ha valakinek lenne eladó kérem szóljon! Kb 20db 2 méteres lábra és 25db 1000*600 polc kellene, de más méret is jó..

Szalai György

Tőlük vettem már kétszer, bontott, horganyzott, erősített kivitelű, csavaros salgókat.

Barátságos áraik vannak, készségesek, gyorsak, méretre szabnak.
Adnak csavarzatot, sarkot, talpat is.
Király csapat.
És könnyen elérhetőek az autópályán.

Sebok.zolee

istvan58

Sziasztok,

Van e valakinek tapasztalata a Dibond aluminium szendvics lemezzel?

http://dibond-lemezek.hu/termekeink/

Ami érdekel:
- a szálcsiszolt ezűst milyen bevonattal van ellátva? (natür, lakkozott, eloxált, stb?
- menyire karcálló?
-hol lehet beszerezni kisseb méretekben? (A4, A3)

Ha valaki dolgozott már ilyennel irjon.

Köszi.

ibudwmwah

Sziasztok!

Van itt valaki, aki jártas CODESYS programban? Egy CR2530 típusú PLC-t kéne kommunikációra bírni a segítségével. Hálám nem maradna el.

NagyR

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy 400mm átmérőjű 30mm vastag élezőtárcsám, speckó (beszúrással), sűrű profillal , tulajdonképpen egy csigavonallal a homlokfelületén.
Egy teljesen új tárcsát kaptam, és szeretném beméretni, a profil alakját, és a sűrűséget illetően, hogy reprodukálható legyen. (mind a beszúrás méretét, és emelkedését illetően pár tizedről van szó)
Tud-e valaki itt a fórumtagokból segíteni ebben, vagy akár ajánlani valakit, merre is indulhatnék. A tárcsával mozgóképes vagyok Pest megye és környékén, hozom-viszem, de a kezemből kiadni nem szeretném.
A tárcsa szétvágása sem opció... :P

Köszönöm előre is!

Itt is tudtok írni az oldalon privátban, vagy az adatlapomon minden elérhetőség adott.

RJancsi

Sziasztok!  Szükségem van egy kb. 200-250 mm hosszú, 120-150 mm belső átmérőjű varrat nélküli acélcső darabra. A falvastagság nem kritikus, de legyen túl vékony, inkább 4 mm vagy több. Nem baj ha kicsit rozsdás. Nem lapul valakinél a kert végében, sufni mélyén egy ilyen?

svejk

NagyZ koma!

Megnéznéd a linkedet?
([#t19p114977#])
Érdekelne engem is hogy hol vásárolod a vezetékeket.

r5b550ndu

Lézergravírozáshoz kis tételben mikrofóliázott akril beszerzési források érdekelnének.

m8zmkic73

Szia István! BUÉK.
Ha vezeték kell, nézz szét a MADZAG BT-nél.
Nincs honlapjuk, csak vezetékes telszámuk. Nyolcadik kerület, Bíró Lajos utca. 06 1 210 9252.
Szeretem az üzletet, emberbarát üzlet.

ywathzay

Van-e itt olyan akinek munkahelyén esetleg van eszköze, lehetősége anyagminőség meghatározásra? Fogaskerék anyagminőségét szeretném megtudni.

k0iuitfzy

Sziasztok!

Egyik ismerősöm keresne 2db ZIL 130 kompresszorba való dugót. Típus és pontos méretek a képeken lennének.

Lóri

jasddd4e

Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.Vásároltam eszt a kis gépet de semmilyen adattábla nincs rajt.és elég hiányos is.Bármilyen infó érdekel fotó,gépkönyv stb. előre is köszönöm.

Devecz Miklós

HEDS enkóderhez hol lehet enkóder tárcsát beszerezni? [#nemtudom]