Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

d30xhrezp

A következőkben találhatsz laprugókat,hátha akad valamelyik a közeledbe.
Porszívók kábel visszatekercselőbe,ezekbe elég vékonyak vannak. Benzinmotoros gépek berántóiban,ezek már erősebbek szoktak lenni. Ha esetleg nem kapsz máshol.

svejk

Haláli!

Gyanús, hogy találtam is megfelelőt.

Köszi!

gaben

Powerbelt tényleg jó cég, mindig segítenek ha az ember igénybeveszi valamilyen okból.
A képen egy online ékszíjkalkulátor található, beírtam az egyedüli biztos értéket a motorod teljesítményét, a többit pedig csak úgy hasra.
Ebből már lehet látni, hogy milyen nyomatékigény fog keletkezni a szíjon ill a tárcsákon, na ennek megfelelőt kell kérni tőlük.

gg58bmmp2

JZoli

Üdvözlöm a kedves fórumozókat. 20x20-as gépépítő alumínium profilhoz keresnék 5-ős nútanyákat. Kellene 50 db, ha lehet 5x10-es csavarral együtt. Nem tuja valaki, hogy hol lehetne elfogadható áron ilyeneket venni?

ebalint

SándorP

JZoli

Köszönöm mindkettőtöknek, meg is oldódott a dolog.

ywathzay

Szeretnék érdeklődni hogy van-e a fórumon valaki aki rendelkezik, vagy van hozzáférése pl. a VN8 nevű szoftverhez? Ez barázdafogazatú tengelykötések méretezését/ megrajzolását teszi könnyebbé. Esetleg van-e szabad hozzáférésű hasonló program. 3-4 tengelyt kellene elkészíteni, és ennyiért nem éri meg megvásárolni a szoftvert. Köszönöm.

Vetesi75

Sziasztok! Tudtok-e véletlen olyan forrást, ahol beszerezhető raktárról nagyobb fogszámú agy nélküli fogaskerék előgyártmány? Mindenütt Z=127-nél véget ér a lista. Most konkrétan M=1 Z=150 (vagy Z=160) kellene, de nem találok sehol, egyediben gyártanom/gyártatnom pedig nem akaródzik...
Köszönöm!

pistikeid

Sziasztok segitséget szeretnék kérni egy thk golyósorsó ujra golyózásával kapcsolatban.Adott ez a thk btk1404c jelű orsó holtjátéka van 0.1mm szétszedtem kimostam méregetem a golyókat benne2.75mm átlagban mind. A kérdésem az lenne hogy szerintetek mekkora lehetett ujkorában és hogy honnan lehetne beszerezni mármint a golyókat/72db/
Előre is köszönöm!

pistikeid

Na kis keresgélés után kideritettem 2.778mm-es golyók vannak benne eredetileg. Ha valakinek lenne 72 darab légyszives szóljon.

sufnituning

A csapágyboltban annyi van, hogy még el is adnak belőle[#nyes]

Rabb Ferenc

remrendes

Tudna esetleg valaki golyosorso beszerzesi forrast? Kellene 3db olyan, ami nem mindenhol van polcon. SFK tipusu anyaval, T5 vagy T7 pontossaggal:
1202 - 107mm
1204 - 195mm
1204 - 136mm