Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Brigéciolt és motorbenzint is szoktam lemosásra használni. Csuhást kérdezd meg mihez kell neki mosóbenzin, az ő orrát bántja a benzinszag. [#papakacsint] De a lakkbenzin tapasztalatom szerint nem jó lemosásra mert lassan párolog el és valami gyantás ragacs marad utána.

4umhue7vh

Sziasztok!  LM50UU kör alakú lineáris csapágat keresek gyorsba, olyan hely érdekelne BP-en ahol holnap meg tudom venni. külső 80mm, belső 50mm, hossz 292mm. A Powerbelt és a Lineartechnik kilőve.
Köszi a segítséget.

rbbhbyvfs

Sziasztok,

Keresek olyasvalakit, akinek van egy CSM Gmbh által gyártott Omnidrive-ja. Ez egy PCMCIA kártya író/olvasó ami gyakran előfordul régebbi gépek környékén, Fanuc és hasonló gépek használtak PCMCIA kártyákat. Belefutottam egy problémába és úgy néz ki egy ilyen tudna segíteni rajtam. Sima laptop PCMCIA slotja nem megfelelő, sajna úgy néz ki a dolog :(

Köszönöm,
Z

izbeki

Sziasztok,
Műanyag négyzetrács hálót keresnék olyan 3x3mm körüli osztással, nem találok csak 5x5mm-es osztásút. Nincs valakinek öltlete?
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

RJancsi

Nem tudom mire és mekkora kellene, de kézimunkákhoz (hímzéshez) használnak műanyag "kanava"-t.. Szokták műanyag vászonnak is hívni. Ne kérdezd, mekkora a nyílásmérete, de többféle "sűrűségű" is létezik.

RJancsi

izbeki

Nagyon szuper,ilyesmire gondoltam, maximális köszönet![#worship]

RJancsi

Igazán nincs mit! Csak nem hímezni akarsz? [#nyes]

izbeki

Nem, teljesen más alkalmazásra kell! (De az titok!)[#wave]

dravecz

Üdv.

Meglévő épített cnc gépemhez keresek tényleg hozzá értő embert aki nálam személyesen meg tudná nézni, átvizsgálni, hibákat kijavítani.(vezérlés probléma van jelenleg)

A gép Tamásiban van(7090)

A gép javítása sürgős!!!

Megbízható, értelmes keretek közti bérezéssel dolgozó embert keresek, aki a munkájára garanciát is vállal!!!
A céges szervizekre nem igen szeretném preferálni, mert mostanában az áraik nem az eget verik, hanem már a holdat.

kiyeww6n

Sziasztok!

Egy cnc 3040-es géphez keresek valakit aki be tudná nekem állítani illetve össze hangolni a Pc vel.
Előre is köszönöm!

A gép Győr mellett van!

svejk

Fordulj Grúber Mártonhoz, alig 20 km-re lakik tőled.

svejk

nem tudom az adatlapját linkelni de keress rá
[#1205@Gruber Márton]

dravecz

PSoft

Gondolod, ha nem az lenne...svejk merte volna ajánlani?