Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

somma

Nekem ilyen van 50V 15A. kell elé egy izmos kapcsitáp, mert ez a kimenő feszültséget vagy áramot szabályozza.Mivel nem volt szó kimenő áramról, talán ez is jó lesz.
80V 5A

sufnituning

Ja és nem tudom, hogy összefügg-e evvel, de 50 A megy a vezetékben.

sufnituning

Na ez nagyon tetszik, de 50 Ampert hogy tud elviselni?

somma

Pont úgy mint egy mikroamper mérő alapműszerrel mérnek akár 1000 Ampert. (sönt segítségével!)

sufnituning

Ok! akkor feszültséget tudok vele szabályozni, az 50 Ampert meg ki lehet játszani?

somma

Igen ! Pl.: 3 Amper folyik a szabályzó saját söntjén a fogyasztó felé, a nagy söntön pedig 27 Amper, tehát összesen 30, akkor a kijelző 3 Ampert mutat, de tízzel  szorzandó a mutatott érték. Sajnos azt nem tudom mennyire bonyi átírni a firmware-jét a kijelzésnek. (Talán át kéne mennünk az elektronikás topicba.)

sufnituning

Valahol értem amit írsz, lehet a kivitelezéshez kell pár kört futnom, mindenesetre abból a készülékből szeretnék kiindulni amit ajánlottál, mert az nekem tetszik, átlátható.

Most már nem mennék át az "elektropikba" mert kicsit elfáradtam.(reggel óta)

Köszönöm a megvilágításod![#eljen][#eljen][#eljen]
Meg annak is örülök, hogy lehetséges ezt megvalósítani.

svejk

Van itt olyan emberke aki vásárolt már a Taobao.com-on?

1-2 db olyen kis trafóra lenne szükségem de én fű vagyok az ilyenekhez.

4umhue7vh

Valaki tud esetleg EU-s forrást 2,5m hosszú sínek, orsók vásárlására? Nem akarok el menni érte![#nyes]

svejk

4-m-ig bármely hajtástechnikai boltban kapsz.... vagy nem értelek?

remrendes

Ugyan ilyen Hyundai van az irodaban. Lenyegesen halkabb, mint az elozo, dugattyus verzio volt. Mondhatni viszonylag sokat ment az elmult masfel evben, eddig semmi baja.

remrendes

Nekem a kinai kollega mar vasarolt eleg sok mindent, de o csak ugy ajanlotta, hogy a kinai irodankba es onnan kuldtek tovabb. Azt mondta minden egyeb megoldas valoszinuleg sosoem fog megerkezni.
Gyakorlatilag a kinai jofogas, apropo jofogas.

utp6yrb

Sziasztok
keresnék olyasvalakit aki helyszínen tartana oktatás 5 tengelyes marógépre díjazás ellenében. Nem kell hogy számlaképes legyen. Bővebbet telefonon

xtry2myux

Sziasztok!
Egy kis újdonsággal érkeztem.[#kacsint]
Eszközbeszerzési pályázatban is tudunk segíteni.
Országosan igényelhető támogatás eszköz- és gépbeszerzésre mikro-, kis- és középvállalkozásoknak.
Részletek a linkre kattintva elérhetőek. :)
http://palyazat.syrius.hu/

4umhue7vh

Egy kicsit rosszul fogalmaztam. Az ebay-n rendeltem 1500mm síneket és orsót, az itthoni ár felénél egy kicsit drágább volt, de 2,5 méterest ők nem küldenek. Egy ekkora gépnél sínek, orsók, árában 150eft különbség  van ha a Német Kínaitól veszem.