Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

3ebj3bk8b

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy Veszprémben vagy Ajkán, hol lehet venni 32-es  orsóolajat?

RJancsi

Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy ilyen reléje a fiók mélyén? Vagy egy itthoni beszerzési forrás? Sajnos csak ilyen lenne jó, egy digitális kapcsoló óra alkatrésze ami megadta magát. Az egyik érintkezőpár valószínűleg elfüstölt, szakadást mutat.
Az Alibabán 1 USD körüli áron van, de jó lenne hamarabb hozzájutni.

RJancsi

Köszi, ez jónak tűnik. A "csak ilyen jó"-t arra írtam, hogy mivel panelbe van forrasztva és szinte semmi hely nincs a környékén ezért a "kicsit más méret" már nem jó.

Tari Gábor

Sziasztok,

Valakinek van tapasztalata kínai DRO kijelzőkkel?
pl ilyen, ránézére olyan mint a Ditron, de nyílván valami kpoppintás:

https://www.aliexpress.com/item/32902745273.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.53d721f2ol0D6l&algo_pvid=21075d50-1f3d-48b2-819e-af20a80a6827&algo_expid=21075d50-1f3d-48b2-819e-af20a80a6827-33&btsid=0bb0623215996391940705594ec567&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Ezekhez árulnak egész jó áron mérőléceket is. Azzal kapcsolatban is érdekelne, ha van valakinek tapasztalata.

Köszi

a77ruejwh

üdv!
Valaki tudna segíteni CNC átépítésben!
Részleteket szerintem privátba lehet megbeszélni!

Köszönöm

ANTAL GÁBOR

Ha az adatlapodon kitöltöd hogy hol laksz , lehet lesz aki segít .Így  nem sok esélyt jósolok [#kacsint]

di9cys7gy

SándorP

Szia!
Szívesen segítek ha tudok!
Legyél szíves felhívni telefonon.
Üdv: Sándor
06206217777

ludus

Sziasztok!
Abban kérnék tanácsot hogy hol tudok Budapesten vagy környékén 20x20 vagy 25x25-ös saválló zártszelvényt beszerezni. Kb egy 3m-es darabra lenne szükségem...
Köszönöm!

RJancsi

Sziasztok!

Nem tudtok céget vagy vállalkozót 15 mm átmérőjű 80 mm hosszú görgők 2 mm vastag gumírozására? Mivel időszakosan kellenének, arra gondoltam, ha nem találok gumírozót, rázsugorítok pár réteg gyantás zsugorcsövet. Egy darabig tán az is megteszi.

szf

Rendszeresen gumiztatok kerekeket és görgőket. Milyen kemény legyen?

RJancsi

Jó kérdés...[#nemtudom]  Inkább privátban írom meg.

farkasl

3 m-t szerintem sehol. Egy egész szál alatt kereskedő nem áll szóba az emberrel. De egy egészszálat sok helyen vehetsz, pl. a Lakatos utcában http://www.italinox.hu/rozsdamentes-acelok/#1529584664040-4c3208f7-b0f6
vagy itt:
https://www.vasaruhaz.hu/index.php?route=filter&filter=category|90/zart_szelesseg|5

De ha beíirod a gugliba, hogy rozsdamentes zártszelvény budapest, tuti feldob még pár helyet.

ywathzay