Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Bronzker.

Gondolom 1.5mm átmérőjűt keresel és nem ilyen keresztmetszetűt.

De ha csak kevés kell, lehet hogy a postaköltség több lenne mint a huzal ára. Hacsak nem lakik valaki (jóember) a környéken...

RJancsi

Sziasztok!  Kerti tavunk szivattyújában eltört a porcelán tengely. "Természetesen" ezt a típust már nem gyártják/forgalmazzák, még a külföldi webáruházakban (ebay, Ali) sincs hozzá alkatrész. Arra esély sincs, hogy porcelán tengelyt vegyek hozzá, de szerintem egy rozsdamentes huzal is megtenné. Szóval hol tudok hozzájutni egy 4 mm átmérőjű, 120 mm hosszú (természetesen egyenes, tekercsből levágott nem nyerő) rozsdamentes huzalhoz?

Csuhás

Régi floppy vagy cd dvd lejátszókban hasonló vezető rudakat használtak.

RJancsi

Szuper! Köszi [#taps], már meg is rendeltem (nehogy elfogyjon). [#vigyor0]

KoLa

" Ők gyártják azt kész "
Ez nincs is magyarul.

Sajnos az a helyzet hogy a feldolgozóipar, egy műszaki fórumon is hülyének nézi a vásárlót! pedig aki fémvágó szalagfűrészlapot akar venni, az talán már többet is elhasznált előtte, és tudja hogy ez csak süket duma.
Ilyen fűrészlapot itt nem tudtok csinálni, csak összehegeszteni! a legyártás 99%, az 1% ellenében...és ebben még a kereskedőnek is benne kellene lenni, mármint a 1%-ban.

VighLajos

Szevasztok!
Szükségem lenne 3 darab kör alakú rozsdamentes acélhálóra a kerti grillhez.
Átmérő 350 mm
rácsosztás 10x10 mm, huzalvastagság legyen 2 mm.
Ponthegesztett, vagy hullámfűzött -vagy hogy nevezik- kivitelben.

A meglévő, rozsdásodó rács tartaná, erre kerülnének a finomságok.
Egy cégnek írtam, a Rosta60 Kft-nek, várom, ők mit ajánlanak.

Várom az ajánlatokat.
Köszönettel:
Lajos

Révész Richárd

xtry2myux

Sziasztok!
Legújabb akciónkat szeretném a figyelmetekbe ajánlani, átha valaki éppen ilyet keresne :)

SYRIUS SPIDER 120 PORTÖLTETŰ FOGYÓELEKTRÓDÁS HEGESZTŐGÉP
61 990.-+ÁFA helyett most csak:
45 990.- + ÁFA
2020.07.31-ig
http://akcio.syrius.hu/syrius-spider-120-akcio-fogyoelektrodas-hegesztogep/

Pali79

m8zmkic73

Szerintem, ha magadnak kell, nem eladásra, Te is el tudod készíteni. Soroksári út, Polifoam mintabolt, Egy jó sniccer. Én a drónnak csináltam magamnak tartót. Ha sok darab kell, akkor CO lézer. Kipróbáltam, működik, de ehhez az enyémnek kicsi a munkafelülete.

szf

Indukciós lámpákhoz keresek alkatrészeket.
Cső külsős átmérő 210mm, vastagsága 50mm.
Panelből is kell.

Timár László

Lehet, hogy van készen. Mármint ami beleillik. Dark Categories.

Pali79