Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

xtry2myux

Üdv Mindenkinek!

Nagy örömmel jelentem be elkészült a webáruházunk:
https://shop.syrius.hu/bolt/
Regisztráció után rendelés is leadható.
E-havi akciónk pedig ezen a linken érhetőek el.
http://akcio.syrius.hu/

Syrius-Tech Kft.
Marketinges kollegina.

RJancsi

Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találtam a webshopban "átjárót" az akciókhoz, az akciós oldalakon meg visszatérést a webshopba.

xtry2myux

Köszönöm a visszajelzést.
Most már szabad az átjárás. :)

sufnituning

xtry2myux

csakyt

Sziasztok
Egy kis házi készítésű esztergaszegnyergénél szeretnék két furatot kimaratni, hogy oldal irányban szabályozható, 8beállítható)a központja beállítható legyen. Ehhez szeretnék egy olyan szakembert keresni, aki ezt a már meglévő furatot kitudná marni. Budapesten a 03.-kerület közelébe lenne jó nekem, mert a mozgásom eléggé korlátozott, mert nincs autóm, hogy messzire eltudjak menni ez végett. Természetesen nem ingyen gondoltam. A képen a rajz az nem igazán a szakszerűségemet mutatja, de biztosan érthető.

svejk

Használ valaki ilyen vagy hasonló "csendes" kompresszort?

Beszerezhető a membrán hozzájuk?

Kell valamit vennem mert a dugattyús már az idegeimre megy, no és nagyon nem szomszéd barát. :(

svejk

Ja, nem festeni és nem homokfújni akarok... leginkább portalanításhoz, néha kerékpumpáláshoz kell.
Legtöbbször pár szisszentés elég.

ywathzay

Én használok/használtam membránost vákumozni igen sokáig (tartály nélkülit), még nem kellett bele membrán, már használt volt mikor hozzám került, kutya baja.

Virbo

Ami nekem van kísértetiesen hasonló pumpafejem az dugattyús. Eloxált alu "hengerfal", és valamiféle emlékeim szerint V profilú viszonylag kemény műanyag gyűrűvel ellátott dugattyú.
Alul a motor felé nyitott, szeintem ez is.
Az enyémnek egy folton erőteljes kopása van, lehet hogy sokat járt szűrő nélkül.

svejk

Virbo

De azok. Nálam egy 10-es T elosztóval van összekötve a két szívó ág és a külvilágba vezetve. Ha nincs rajta egy darab rongy (Ideiglenesen légszűrőnek. Már vagy 2 éve... [#taps]) akkor a szívás hangja elnyomja a pumpafejét.

Hidd el sokkal csendesebb mint a hagyományos, de azért éjszaka nem kapcsolnám be a szomszéd ablaka alatt... :D

sufnituning

Sziasztok

Érdeklődnék, van olyan fesszabályzó ami DC 0-60 voltig szabályoz?
Esetleg digitális kijelzővel rendelkezik. [#nemtudom]
Hol lehet ilyet beszerezni?

vadember

sufnituning

Köszi, de ez fordulatszámot jelez?
Nekem voltmérő kellene.