Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

vjanos

Még nem jött meg a merszem a motorokon levő felét átbarkácsolni :)
Ha lehet, inkább szerznék ilyent

3wm3x3zz

Sziasztok    keresek  motor  tekercselő  céget  aki  háztol  elviszi  és  vissza  is  hozza  megtekerve korrekten .Köszönöm

svejk

A keresési szó: Dévaványa
A többit már tudja a gugli...

z84t54nbb

Kedves Fórumtagok!
Egy olyan feladatra keresek valakit amelyben cnc gép vezérlő adatfájlok között kellene konverter programot írni. Ácsipari gépekről van szó. Ha valaki közre tud működni ebben vagy tud valakit egy ilyen feladatra kérem jelezze.

csakyt

Sziasztok
 Keresek egy olyan szakembert, aki egy 80.-as esztergatokmányhoz, tudna készíteni nekem egy tokmány menesztőtárcsát M3-as kúppal.

49db863y8

Helló!
Privát üzenetben beszéljünk róla.
Üdv :László

RogerCo

Sziasztok!
Keresek a képen lévő fúrógéphez visszahúzó rugót.
Köszi.

Rabb Ferenc

zozo

Kidobott Brano ajtó behúzóból is lehet kinyerni ilyen spirálrugót. A kisebb méretűekben keskenyebb van.

RogerCo

Helló,

Köszi.
Sajnos ez van most benne és nem jó.
Eleve le kellett vágni belőle, mert átmérőre nem fért be.
Most pedig kb 50mm út után már összefeszül a rugó :(
Tehát nem bele való.

svejk

Nekem is kellene egy Bulgár oszlopos fúrógépbe...

A domaszékiek azt mondták 1-2 darabot nem hasítanak le nekem méretre, a bodrogolaszi talán hajlandó lenne rá de elég húzós lenne az ára, meg valahogy ellaposodott a dolog a kapcsolatban.

Most már olyan rövid, hogy muszáj lesz valami más megoldást keresni.
Ez mondjuk egy elég böszme gép akár az ellensúly is elférhet.

zozo

gg58bmmp2

Nem cnc, de volt már itt ilyen.
6,5  lóerős benzinmotor fordulatát kellene felére - harmadára csökkentenem, kb milyen méretű ékszíj párost kell használni, és hol érdemes beszerezni.
(raktáron levő kellene)
Most mindjárt lépjünk túl a viccesebb fórumtársakon, akik majd leírják, hogy 1:2 vagy 1:3 arányú ékszíjpárt kell használni.

mdani2

Itt nézelődj. Elég sok dolog van náluk raktáron. Egyik barátom nemrég vett tőlük tárcsát egy fahasítóhoz. Ő ajánlotta nekem is:

https://www.powerbelt.hu/ekszijtarcsak-c1472

Szíjhajtás számítást már olyan régen tanultam, hogy most hirtelen nem tudnám megmondani, hogy volt. Szerintem kezd azzal, hogy megnézed mi van abban a tengely átmérőben, mekkora a fordulat és a nyomaték, meg az erőszükségletek. Biztos van a neten valami szíjhajtás számító app.