Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

dezso74

Sziasztok!

Keresek 2db 100W-os servo motorokat és hozzátartozó servó drivereket, ha lehet kábelekkel együtt.

Ajánlatokat privátban kérném.

szabad paraszt

Én is keresnék nagy teljesítményü ac servo motort, vezérlövel, kábelekkel együtt, 3-5 Kw között. Ha van valakinek eladó, kérem, hogy privátban jelentkezzen.

svejk

Találkozott valaki ilyen, a képen látható alaphelyzetben záróérintkezős cuccal?

sajnos semmilyen azonosító nincs rajta.

Elég percíz kivitel, a tolórúd kerámiának tűnik és mintha valami rubinszerű perselyben csúszna be.
A menete M8 x 0,5 mm-es, hossza 20 mm.
A kábel beöntött.

Egyébként Isel szerszámbemérőben lakozik.

Hátha lehetne valahol emberi áron beszerezni belőle.

svejk

nagysam

svejk

svejk

svejk

frob

Sziasztok
Alkatrészt keresek strigon maróhoz, a képen látható hogy 2 tekerentyű megvan, viszont a harmadik hiányzik, ilyet keresnék.
Közben valaki esetleg elárulhatná hogy is kell levenni ezt a helyéről?

Előre is köszönöm!!

R.

3a20rzt5

Szia!
Erre én is kiváncsi lennék,mert én sem tudtam leszedni!

pistikeid

Szia
Van egy pont ahol le lehet venni a szoritó gyűrűt mert be van hasitva utánna ha jól emléxem egy stift fogja és a passzos illesztés a tengelyre de le lehet szedni viszont nem egyszerű.

frob

Így van
szorító gyűrűt tekered, és közben húzod magad felé, egy ponton egyszer csak kintebb ugrik, na itt kell körbe körbe mozgatva, magad fele húzni tovább és egyszer csak hopp a kezedben marad
utána jöhetnek a stiftek kiütése.
Épp ma jöttem rá délelőtt.
Persze ha hamarabb írod, nem tökölök el vele vagy fél órát :D
De azért köszi! ;)

frob

viszont ha már...
akinek van ilyen gépe csinálna egy fotót a harmadik tekerentyűről közelről, vagy megmondaná melyikkel azonos a az osztása?
A baloldalaival vagy a középsővel?

Köszi!

Lacibácsi

A két szélső egyforma, a középső a ritkább osztású.

frob

Lacibácsi, köszönöm!
közben nézegettem képeket videókat, elég nehéz meglátni rajta ezt, és tényleg így van, hogy a két szélső osztása azonos.

még 1x köszi!