Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

Vetesi75

Köszönöm! Ez sokkal szimpatikusabb, mint az ali. [#eljen]

zozo

Devecz Mikinek van egy eladó 4 tengelyes DDCSV kontrollere.
Az nem lenne jó?  Sokkal olcsóbb ennél.
Fusion 360-nak van hozzá postprocija. Én is használom, semmi baj vele.

Vetesi75

Eszterga-célgépre szánnánk, hogy az apró, filléres műveletekkel ne a csúcstechnika gyártáskapacitását vegyük el. Természetesen nem annyira összetett feladatok, hogy a programozás CAD-et igényeljen - jó volna magán a gépen megoldani a kezelő általi azonnali módosítás lehetőségével. Úgy tűnik azokra USB-n lehet programot feltölteni. Ha egy külön PC-t is kell tartani a szerszámgép mellett, akkor már nem is biztos, hogy sokkal olcsóbb.

zozo

Igen, sajnos valóban kell mellé egy laptop is. Csak az usb-n feltöltött fájlt tudja "lejátszani".

000000000

Szerintem a problémádra ideális megoldás lenne egy Robsy CNC eszterga vezérlő. Ha a weboldalamon nem találsz hozzá elég infót, további kérdéseiddel nyugodtan keress meg.

Vetesi75

Jobban utánajárva, amit kinéztem lehet az sem lesz jó, mert a csócssugár-korrekció problemája első ránézésre nincs megoldva.  G40/41/42 - a termékleírásokból nem derül ki, a programozási leírást meg még vadászom hozzá. (és hosszkorrekció G43/44, de ezt gondolom a szerszámtáblából lehet, hogy alapértelmezettként kezeli az egyes szerszámhelyekhez.  Állítólag? teljesen G-kód-Fanuc kompatibilis...)

7ribea2ss

Szeretnék behozatni Kínából egy alkatrészt ami 116 $-ba kerül a postaköltség pedig 48 $. A magyar szervek miután számolnak áfát és vámot a 116 $ után vagy a posta költség összegével növelt összegből. Mert ha jól tudom vámot csak 150 $ felett kell fizetni.

s5f8tmfv3

A postaköltséget is beleszámolják. A limit 150EUR, nem 150USD.

gaben

Sziasztok,

valaki kölcsön tudna adni egy precíziós, lapos derékszöget pár napra?
Méret 200mm legalább legyen a hosszabbik oldala.

köszi, Gábor

PSoft

7ribea2ss

gaben

De hiszen ez van nálam. [#vigyor]

Tegnap este nézegettem, ez is jó lehet, bár jobb lenne picit hosszabb oldalakkal. [#fejvakaras]
Ha nem lesz más, akkor ezzel fogok mérni.

Üdv, Gábor [#wave]

designr

Munkatársam Debrecen környéki  fémszórást  végző vállalkozást..céget keres akik egyedi kis munkát is vállalnak..Ha tud valaki akár privátban is ..kérem írjon.Neten nem találok..