Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ludus

hostya

Az a baj az ilyen kérésekkel, hogy a -lehetséges-  "vállalkozónak" úgy kell harapófogóval 'kihúzni' a méreteket a megrendelőtől...
Ha már harapófogó kell a részletekhez is, akkor bizony elgondolkodik a "vállalkozó", hogy vajon hogyan is alakul(majd) a fizetség kérdése...(?)

Nem kekeckedek, -de ha kérsz/kérdezel- akkor azt úgy tedd,hogy a válaszolónak ne keljen visszakérdezni...[#wave]

ludus

Már ne haragudj de hogy jön ide a fizetés kérdése? Megkérdeztem hogy elvállalna e valaki 2db ilyen méretű munkadarabot körbemarva.
A többi részletkérdés, majd ha valaki elvállalja azzal nyilván privátban megbeszélem...
Egyébként tettem fel rajzot is, most majd az jön hogy nem jó a vonalvastagság? [#rolleyes]

hostya

Szalai György

Vegyél "rendes" masinát, ami napi iparszerű használat mellett is sok évig munkaképes.

http://produkte.mafell.de/en/portable-circular-carpentry-saw-mks-130-ec?c=513275

(Nem kínlódok a link beillesztéssel. Ha nem megy elsőre, hát nem erőltetem.)

Vetesi75

Már ne haragudj, de a fizetés marhára nem részletkérdés. :D

ludus

Nem is mondtam hogy részletekben fizetnék! [#vigyor4]

kaqkk007

Ha vállalod akkor beszéljétek meg privátban , ha nem vállalod akkor meg minek koptatod a billentyűket ?

ludus

Nagyon köszönöm, már ketten is jelentkeztek hogy segítenének!

gaben

Üdv minden kedves gépépítőnek,

múltkor beszélgettünk a szorítógyűrűkről és valaki említette a Bervina.com-ot, hogy ott jobb áron lehet kapni, mint a powerbelt-nél.
És tényleg, beszéltem velük ill. pár típusra kértem árat, ma pedig meg is jöttek.
Igaz fizetni még nem kellett, de elvileg küldik a számlaszámot.

ANTAL GÁBOR

Egy pár árat publikálhatnál  ( 6,8,10,  stb )

gaben

Szia Gábor,

ja persze bocs: BS-6    2600Ft+ÁFA
                         BS-8    2945Ft+ÁFA
                         BS-10  3290Ft+ÁFA
                         BS-16  5675Ft+ÁFA

egyébként mélben megadják a kívánt árat bármelyik termékre

Üdv, Gábor [#wave]

svejk

Szerintem a Powerbeltnél ilyet nem is kapsz, csak a sokkal precízebb Trantorque szorítókat, alig picivel többért.

ANTAL GÁBOR

Most megszegem a Powerbeltnek tett ígéretemet ( nem publikálhatnék árakat  a regisztrációért cserébe )  De mivel a reklámmal az ő malmukra hajtom a vizet mégis megteszem :

KLCC8    1591+ ÁFA
KLCC10   1671+ ÁFA

Igaz kicsivel nagyobbra kell fúrni az agyat

gaben

Tudom, én is a drága powerbeltes trantorque szorítókra gondoltam.
Helyettük rendeltem én is a Berviná-tól.
Lényegét tekintve ugyanaz a kettő, csak az egyik jóval olcsóbb.