Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Meg különben mindegy is, hülyeség árat mondani, mert ez a motor tulajdonságától függ, de azért örülök hogy tudod hogy mit tudok megfizetni.[#eljen]

sanyi84

Használt motort tudsz venni olcsón. Biztos azért nemérted mert fáradt vagyok.

Kelepeisz Lajos

Csak azért volt furcsa amit írsz, mert ajánlottál valamit de, én nem írtam le hogy milyent keresek, amúgy nagyon rendes vagy, de nem akarok használtat venni, nekem ami volt gravírozógépem minden új motor volt és van, ezen nem szoktam spórolni. Akár milyen hihetetlen, de egy minőségi léptetőmotor is veszít a tulajdonságaiból az évek alatt.[#eljen]

sanyi84

Még állva is, a mágnese legalább is. A mértéke a mágnestől függ csak... De még mindig jobb mint a kínai . Nem félek a használttól. Lassan 30 éves dc szervós gépem teszi a dolgát. Biztos vesztett már mindenéből de megy. Nem egy villám na de nem is fél kilókat mozgat. Azért dc szervós mert ahhoz volt olcsó erősítő, meg ide elég is.

Kelepeisz Lajos

Persze ezzel nincs is gond, biztos hogy a használt is ugyan olyan jó, sőt, de nekem ez a heppem hogy ami egy gép lelke abból újat veszek.[#awink]

svejk

Igaza volt a másik topicban Psoft-nak a videorészlettel itt mindenki "hülye". :)

Én csak úgy általánosságban jegyeztem meg, hogy qrva drágák a márkás cuccok, akar a fene a bukszádban kotorászni.

De ha leírnád, hogy mi problémát tapasztaltál a szokott helyen kapható kínai motorokról még hasznos is lett volna a leírásod mások számára.

Ha elolvasd el a 7052-es kérdésedet, szó sem esett róla hogy újat akarsz, ezért bátorkodtunk használtat ajánlani.

De ha tényleg új kell akkor az én barátom első helyen hozta a "léptetőmotor" keresőszóra a Q-tech céget.

Gondolom azok a márkák megfelelnek, bár szerintem már azok is kínában készülnek.

svejk

Persze én még ennél is komolyabbakra gondoltam, pl, Vexta, Powermax, stb amikor írtam, hogy nem tudod megfizetni.

Egyébként úgy emlékszem a TME is árul kisebb léptetőmotorokat.

Rabb Ferenc

Isten megteremtette a világot. Minden más Kínában készül.

Kelepeisz Lajos

Volt egy kérdésem, "hogy hol kapható" és itt tartunk hogy mindenki "hülye". Tényleg vannak gondok, az hogy egyfajta magatartást tanúsítunk mások fele, mert nem tudjuk hogy kit mivel sértünk meg a másik oldalon, ez sajnos egy fórum ezer színű felfogással, nem pedig egy kocsma ezer komával. Persze erre is lehet mondani hogy hiprgyogyó, de sajnos ez van. Köszönöm a tippet, felkeresem a Q-techet.

svejk

Úgy látom Te nem csak nem szereted, de nem is érted a viccet, sőt az idézőjelet és a smiley-t sem tudod értelmezni, ráadásul bizonyára másik topicot sem olvastál ma.
Lazíts, Lajos, lazíts! :)

pisti73

Nem tudom kaptál e rá választ, de én a Klaviónál vásárolok... Ott vannak Leadshine motorok. Nekem az van, megfizethető és ezidáig semmi gond nincs velük. Már azt hiszem a 7. éve használom...

Kelepeisz Lajos

Köszönöm az infót átunna nézek.[#eljen]
[#awink]

gaben

Szia Lajos,

azért érdemes böngészni a külföldi oldalakat is.
Remek cuccaik vannak és csomag pár napon belül itt van.

DamenCNC

Sorotec

pisti73

Jó cuccok valóban, de nem olcsóbb mint itthon... Itthon legalább a gari is meg van hozzá... Igaz a választék sokkal nagyobb...