Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

gaben

Frankók ezek a KL szorítók, de pont az átmérő miatt, most nem jöhettek szóba.
A csiszagépekhez viszont ezeket használom, csak a KLAA típust.
A powerbelt-től direktben viszont már nem rendelek, mert kb felére jövök ki ha a csapágyas céget iktatom közbe.

ANTAL GÁBOR

Te a listaár alá tudsz menni egy csapágyas céggel ?  Én is hasonlót művelek a Hungarorollingnál rendelek ( Ingyenes a futár ) viszont a  listaáron kapom a terméket .

Lehet benne valami mert ha a tavaszi  vásárban  szerzek egy kupont a Powerbelttől  akkor 40% engedményt adnak . Gondolom ilyenkor sem fizetnek rá tehát az árrés nagyobb mint 40% [#csodalk]

gaben

Bizony jól jönnek az ilyen köztes cégek. ;)
A Fabory volt még nagy meglepetés, mert az első gépelemeket még direktben tőlük rendeltem, aztán amikor rákérdeztem a csavarboltban, hogy nem állnak e véletlenül partneri kapcsolatban velük, mondták, hogy hápersze. [#vigyor]
Azóta csak rajtuk keresztül rendelek mindent és kb harmada áron hozzák a Fabory oldalán szereplő cuccokat.
Van még az Essentra Components, de ott meg nem lehet mindent kapni.
Viszont az összes náluk szereplő alkatrész letölthető 3D CAD-ban, ami nagy segítség a géptervezésben.
Bár ilyen szempontból a Powerbelt-re sem lehet panaszom, mert a múltkor kellett egy KL szorító CAD rajza, ami nem volt fent a weboldalon, de írtam egy mail-t és már küldték is. [#eljen]

sastas

És amikor én bemegyek az autósboltba a 40% kedvezményemmel, de ha édesapám megy be, akkor még a 40% al csökkentett árból kap még 20-at, az autóalkatrészeken mekkora lehet a haszonkulcs?

4ybj8h3c8

Üdv népek.

Cink elektródát keresek. Hol lehet ilyet beszerezni?
Elemek külső burkolata már nem az.

jani300

Bádogosok használják .
Van tiszta horganylemez is ,nem csak horganyzott .

dezso74

Sziasztok fórumtársak!

Keresek hőálló pasztát, ami jó elektronikai alkatrészek védelmére is. Fűtőpatron elektromos vezetékeit szeretném bevonni. max 250 fokig fűt fel, de átlagban 150 fokig fütik fel a hegesztőpofákat. A gépeket fóliák összesütésére használják.

Valaki tud ilyet?

Rabb Ferenc

Elektromos vezetékre paszta? Ne volna célszerűbb pl üvegszálas szilikon vagy teflon csőbe bújtatni?

LOMEX

dezso74

Van azon szigetelő üvegszálas cső, viszont a kínai nem öntötte bele a vezeték szigetelését a patron végénél, (ez kb 2mm szigeteletlen vezeték) így a cső nem ér semmit, mert a pofák tisztításakor, mindíg rövidre zárják a kedves gépkezelők.
Valami ragasztó is jó lehet, csak bírja a hőt és a kisebb fizikai behatásokat.

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!

Hol tudok idehaza venni minőségi 2-fázisú léptetőmotorokat, ami nem Kínában készült?

Köszönöm.

svejk

Azt nem tudod megfizetni... :(

Az adok-veszekben rendszeresen vannak Vexta és más márkás motorok, melyek ugyan lehet már 15 évesek de még valószínű nem Kínában készültek.

Egyébként melyik tulajdonságuk bosszantott fel ennyire?

sanyi84

Meghajtóval annyiért van mint a kínai kisebb. De még én se próbaltam csak "zárlattesztet" Serif árulja.

Kelepeisz Lajos

Ne haragudj, de nem értem mit szerettél volna.

Kelepeisz Lajos

Honnal tudod hogy nem tudom megfizetni, 30-40eft ért kapok?