Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

fn47xk7ei

Szeretnék vásárolni HTD5M  10 mm széles 330 mm hosszú Z66 keresztbordás szíjjakat de elsőre nem találtam  nagy választékot csak a Power Belt-et .Létezik más beszerzési forrás is ? Jól jönne egy-két ötlet .

svejk

fn47xk7ei

Kösz . Ez egyszerűbb , már kértem is árajánlatot . A Power Belt-es valamiért nem akart működni én meg nem szeretem ha valaki nem felhasználó vagy vevőbarát - bár valószínű , hogy bennem volt a hiba de mégis .. szeretem ha valami könnyeden működik .

svejk

A Powerbeltet azért szeretem mert a honlapon minden katalógusadat fent van amire szükségem van.
Látom az árakat és látom a raktári darabszámot. (persze ehhez regisztrálni kell)
Ha megrendelem másnapra hozza a futár vagy felmegyek érte mert 35-40 perc alatt ott vagyok.

Egyébként egyiket sem szeretem mert mindenki kínai vackot árul, vagy ha nem akkor nem tudom megfizetni.

ANTAL GÁBOR

Szükségem lenne 1db LS7184 quadrature decoder ic re ( Anno Varsa hozta be őket mert az A 300 eleje ezzel épül fel
Tervezem hogy vennék az alin vagy az ebay on de nincs időm kivárni

Tari Gábor

Sziasztok,

A képen látható fúrógéphez keresek visszahúzó rugót. Valaki tud beszerzési forrást?
A rugobolt.hu n árulnak egy fajtát de az sajnos nem lett jó.

Köszi

ab

Nekem bridgeport marogep fejehez kell szinten rugo. Antal Gabor forumtarsunk nekem a Rufem Kft-t ajanlotta. Meg nem erkezett valasz.
Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.

RJancsi

Megpróbálhatod itt. Én egy békebeli benzines fűnyíróhoz csináltattam nála berántó-zsinór visszahúzó rugót. Azóta is műxik.

gg58bmmp2

Nem szorosan CNC de hátha tud valaki tanácsot adni.

Tegnap megadta magát a kézi körfűrészem.
Egy kis Skill gép volt.
Még 20 évet sem bírt ki (csak 19-et).[#rinya]
Most kellene egy másikat venni, csak olyan tanácstalan vagyok, - vagy mégsem.
Googlizni én is tudok, csak tapasztalatom nincs.
minimum 160-as tárcsa kellene.
a régi csak 130-as volt, azért nem akarok ugyanolyat.

Esetleg tanács?

y580keijn

Üdv.

Ugyanilyen fúrógéppel kínlódtam én is. Ha jól emlékszem a jobb oldalon volt a rugó.
Bp. 32-esek terén-talán Baros u ,van egy picike bolt. Ott vettem bele rugót. Csak 1 fajta volt nekik.
Valamelyik rugó készítőinek a minta boltja.
Ha jól emlékszem 1 kört le kellett szedni belőle és hibátlan lett.

ludus

Sziasztok!
Keresnék valakit aki elvállalná 2db keményfából készült 308x56x20mm-es lap elkészítését, semmi extra csak körbe kellene marni (falc).
Köszönöm, Laci

hostya

Ha már keresel..! (nem keresnék valakit..):)
Jó lenne egy rajz is az elképzelésedről.

"semmi extra csak körbe kellene marni (falc)"

Ha csak körbe kell marni (308x56x20mm-es lap) akkor minden adatot megadtál...(rajz nélkül is elkészíthető..)
De ott van a végén zárójelben hogy:(falc)

Na annak a falc-nak a méreteit is jó lenne tudni...

ludus

3mm-t kell körbe lamarni róla fél vastagságig (10mm).

ludus