Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Ezt ismerem, de a CAT5 kábelről előtte-utána le kell fejteni az árnyékolást, majd a csatlakozót megkerülve össze kell kötni. Na azt hogy, különösen ha alufólia?

dezsoe

Pepecs munka, de akkor is meg kell csinálni, ha a korábban mutatott cuccba kerül bele. A kritériumoknak megfelel: alacsony és nem kell a kábelt elvágni. A CAT5 pedig nem feltétlenül árnyékolt. (UTP/STP)

ajpwg6jrn

Sziasztok.
Én ezt találtam:RJ45 connector  Első blikkre jónak tűnt.
De amit linkeltetek, az még talán jobb is. (Mindenesetre alacsonyabb és nem kell  visszafejteni kész termékből.)
200db körüli csatlakozási pont lesz. (Saját Smart Home fejlesztésbe kezdtem, ami megfizethető és stabil.) Nem giccsvilág, hanem szigorúan épületautomatizálás. Fogok még róla beszélni a későbbiekben, ha lesz rá érdeklődő.

ywathzay

Van-e itt valaki aki foglalkozik ilyesmivel és egy mobiltelefonban ki tudna cserélni egy USB2-portot?

MoparMan

a vezeték bekötéses részét Krone aljzatnak, Krone betűzőnek hívják. a másolatokat Krone jellegűnek is szokták írni

MoparMan

ez tök oké és még bontható is a csati miatt, könnyen cserélhető a kábel stb

MoparMan

xg2w6ib9x

Szia,
Próbáld meg a Szuper Szíj Kft-nél is. Hátha...
Csepelen vannak a főút mentén a temetőhöz közel.
Rákóczi F. u 263.
T.:(06-1)-276-2477.
szuperszij.hu

Sebok.zolee

Szia!
Köszi, megkérdeztem, de 3 hét szállítási időt mondtak.

z2a2u8wf

Üdvözletem.
2db alkatrészre lenne szükségem vasból. Befoglaló méretei 250x160x20mm. Minden lapja és éle megmunkált, párhuzamosak és derékszögesek. A 6db külő furat M10-es menetek. A 8db belső 8-as furatok 14-es süllyesztéssel ami 7mm mély, hátulján van 2mm mély lépcső.
A rajzot át tudom küldeni. Árajánlat kellene 2darabra ami tartalmazza az anyagot a megmunkálást és a postát.

RJancsi

Sziasztok! Elsősorban érdi fórumtársaktól kérdezem, de Bpestiek se tartsák vissza magukat: van valakinek 1/4"-os (fotoállvány) menetfúrója? Egy 5 mm vastag bakelit lemezbe kellene 1 db menetet gyártani.

Révész Richárd

Sima 1/4", mint pl. a pneumatika csatlakozók?
Ha igen, akkor tudok adni Diósdon.

ab

Kameraban levo menet unc 1/4" - 20 lehet.

Kepzeletbeli oszlopok (mm):
- orso atmero
- menetemelkedes
- thread per inch (menetszam 1" belul)

[UNC 1/4" - 20]  6.350 - 1.270 - 20   
[G1/4" csomenet] 13.157 - 1.337 - 19

Tehat nem jo a G1/4" menetfuro.
Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.

Révész Richárd