Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

erdelyi72

Sziasztok,

eladó a képeken látható lineáris mechanika. A mozgatást egy áttételes Vexta motor végzi. A bronz csúszkán mozog, minimális kottyanása van ha nincs megfeszítve.

Ára: 10 ezer Ft + posta

fn47xk7ei

Csak egy darab diódát cserélsz ? A szervizesek szerint ha fet-et,igbt-t vagy diódát cserélsz akkor az összes párhuzamosan futó alkatrészt kell cserélni egyszerre hogy egy gyártási sorozatba valóak legyenek . Elnézést a beleokotkodácsolásért .[#worship]

ywathzay

Én ugyan egyet sem.... nekem ezt mondták hogy be kell szerezni, a többi részéhez nem értek. Sajnos az elektronika kimaradt az életemből.

s7manbs8

A hegesztő típusát is tudod ? Csak ránézni, hogy annak az áramköre milyen , mit kíván javításkor.

ywathzay

Ez egy Omikron hegesztő, de kösz a segítséget, Infra jóvoltából megoldódik a beszerzés. Köszönet érte!

Sebok.zolee

Üdv!
Segítsetek nekem légyszi, keresek hosszbordás szíjat, H7 1992 hosszban. Orczynál, és powerbeltnél nincs. Tudtok olyan boltot, ahol kapnék? Elsősorban budapest, és pest megyében. Természetesen tegnapra kellene... [#lookaround]

Sebok.zolee

Sebok.zolee

ajpwg6jrn

Sziasztok. Olyan csatlakozót keresek, amivel CAT5-ös vezetéket tudok minél laposabban megcsapolni áramkörök felé. Vagyis egy "buszra" csatlakoznak az eszközök és ezt a "buszkábelt" nem szeretném minden leágazásnál elvágni, hanem erenként szeretném blankolás nélkül csatlakoztatni PCB-hez.
Találkoztam olyasmi telefonkábel dobozkával, amiben hasonló módon oldották meg a vezeték csatlakozását.
Csatoltam egy képet, amin látszik egy hasonló dolog. Nekem ilyen kellene ami mondjuk PCB-re forrasztható. (A legfőbb szempont hogy minél laposabb megoldás legyen és ne kelljen elvágni a kábelt.) És az sem hátrány, ha olcsó, mivel nagy darabszámban kellene. [#vigyor5]

ajpwg6jrn

Ahogy megfogalmaztam úgy meg is találtam ebay-en. :)

RJancsi

Ha minden igaz, CAT5-től felfelé már minden kábel árnyékolt. Nem hiszem, hogy szerencsés megcsapolni a kábelt az árnyékolás megszakítása és esetleg zavarjelek bekerülése miatt. Hacsak nem létezik valahol árnyékolt "csapoló doboz", de az nem lesz túl lapos.

RJancsi

dezsoe