Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Egyelőre szerintem csak gravírozni fog, még nincs kész a fúvóka sem. :(

PSoft

Kisfogyasztó lévén, úgy három éve vettem legutóbb pár tábla 3 mm-es nyírt.
Itt a környezetemben(Veszprém)akkor sehol se volt, még 3 mm-es sem, nemhogy valami jobb minőség "elfogadható" áron.
Akkor, NÁLUK Fehérváron találtam egész jó minőséget.
Most, nem tudom van-e nekik, azóta nem jártam ott.

Devecz Miklós

RJancsi

Náluk még vékonyabb (0,8mm-től) rétegelt lemez is kapható elvben. Raktáron csak 4 mm-től szokott lenni. Amit linkeltél az is csak rendelésre van.

Kicsa

Van nekik 3 mm-től felfele. Én itt vettem először,akkor nagyon jó minőségűt sikerült vételezni. Kb. 1 hónapja voltam náluk,vettem ismét mert elfogyott az előző adag. Na de most...úgy kell vadászni a szép részeket,ami alkalmas gravírozáshoz. Plussz,szenvedek a kicsapódó sárgásbarnás ragacsos maradványoktól is. Remélem,ha ez elfogy,ismét tudok venni olyan jó minőségi táblát...[#email]

svejk

Köszönöm mindenkinek, úgy látom nem is olyan egyszerű ezen termék beszerzése és még szerencse is kell hozzá(?) .

dezso74

Sziasztok fórumtársak!

Keresek hidraulikus útváltó szelepet!

sufnituning

Szia!
Milyen kell?
Mit kell tudjon, milyen géphez?

sufnituning

dezso74

000000000

4 napja keresek peremes lineáris csapágyakat ahol a belső átmérő 6<d>8.
komolyan mondom a 2 olyan cégnél aki be is hozza a termékeket nincs, az összes többi kereskedő szinte semmirekellő. Semmi mást nem csinál mint mások raktárával páváskodik, mert szinte semmi raktárkészlete nincsen.

nem tudtok olyan helyet ahol ilyeneket kapni lehet?? Lehet van még olyan akit nem kerestem.

Devecz Miklós

f0e7gg4wc

Helló,
Help,
keresnék 2-3mm rétegelt lemezt nem aranyáron, hol lehet venni normális minőséget? félbe vágva is ok, ahol még esetleg futár v. posta is lehet? közelemben ( 100km ) sehol sem leltem, vagy jól titkolják magukat. :(

Csaba

svejk

Neked valószínű nem nagy segítség, de a barátom tegnap Pesten a Lurdy ház melletti Praktikerben vett.
7900 Ft volt két tábla 3 mm-es.
Semmi típus, vagy minőségi jelöléssel.

f0e7gg4wc

:)
a praktiker honlapján néztem és sehol sem volt,
ez szuper, koszi az infót